26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter



Останні новини

24 травня 2018
16:02
У Черкасах зіткнулися два легкових автомобілі (ФОТО)
15:49
Зірка з Черкащини вразить новою роллю в українській кінострічці (ВІДЕО)
15:27
Старшокласникам у Черкасах пропонують безкоштовно вивчити іноземну мову
15:15
Скасовувати шкільні лінійки та випускні в Черкасах не будуть
14:51
Невідомі розтрощили сіті-лайт біля одного з черкаських ТРЦ (ФОТО)
14:32
У Черкасах школяр отримав 10 тисяч грн за перемогу в "Битві за Черкаси"
14:08
Кухарі з Черкас підкорили своїми стравами міжнародне журі
13:53
У Золотоноші після пожежі із загиблим хочуть повністю заборонити гральні заклади
13:27
У Черкасах "субсидійний" ажіотаж: щодня - майже тисяча містян із заявами
13:03
Знайшла кохання в Instagram: екс-пацанка з Черкас розповіла про життя після проекту
12:45
Вартість полуниці на черкаських ринках впала майже втричі (ВІДЕО)
12:25
Черкаський спортсмен тріумфував на Кубку світу з кікбоксингу
12:10
Жителів Черкас опитують, яку огорожу вони б хотіли бачити на бульварі Шевченка
11:58
Не вгледіла, бо гуляла: патрульні повернули черкащанці шестирічного сина (ВІДЕО)
11:30
Пошкоджений стадіон та побиття журналіста: хто та як побачив інцидент під час матчу (ВІДЕО)
11:09
Мер Черкас надрукував додатковий тираж книги про бійців АТО за власні гроші
10:45
Черкаси втрапили до п’ятірки міст, де впроваджуватимуть пілотний проект "Електронний рецепт"
10:28
Під час пожежі в Черкасах ледь не загинула двомісячна дитина та дорослі (ВІДЕО)
10:15
Гола дівчина, 50 церемоній за день та обмін прізвищами: 10 маловідомих фактів про черкаський РАЦС
09:57
Прокидатися під дзвін: в одному з міст на Черкащині відкрили вежу біля церкви (ФОТО)
09:31
Жодної краплі: одне з міст на Черкащині залишилося без води
09:08
У Черкасах водій із пасажирами на швидкості влетів у стовп (ФОТО)
23 травня 2018
20:15
На черкаських "Богданах" безкоштовно їздитимуть у 9 містах України, але не в Черкасах