26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 




Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

26 березня 2017
23:00
Льодовий палац та жахливі дороги: гучні події, що сталися на Черкащині
19:29
У любові Чигирину зізналися з різних куточків планети (ФОТО)
18:22
У мережі шукають домівку для пухнастої черкаської красуні
17:15
Черкаський колекціонер зібрав і відновив близько тисячі старовинних жіночих прикрас
16:25
Як змінилося життя черкащан після об`єднання громад
15:23
У черкаській школі влаштовують квести та селфі-акції
14:16
У Черкаській області неповнолітній мамі допомагає все село
13:17
Територію дитячої обласної лікарні озеленюють (ВІДЕО)
12:09
На Черкащині виявили небезпечний "сюрприз" (ФОТО)
11:20
На Черкащині сталася в пожежа в Липівському орнітологічному заказнику
10:12
Черкащанка "віддячила" держслужбовцю поповненням мобільного рахунку
09:18
Фонтан із площі у центрі Черкас демонтували
25 березня 2017
18:57
Боксери із Черкащини тріумфували на всеукраїнському рівні
18:03
Черкаський депутат хоче розпуску міськради та нові вибори
16:30
П’ятиповерхівки на Замковому узвозі не буде, але ескізи забудови розробляються
15:49
На 200-річчя Шевченка на Черкащину мав приїхати Путін
14:25
ТОП-5 вражаючих фотографій уманського парку "Софіївка"
13:40
Черкащани підтримали створення групи по відкликанню депутата Дишлюка
13:37
Вже цього літа у Черкасах має запрацювати "мільйонний туалет"
12:33
У Черкасах вперше публічно пробують відкликати депутатів
12:22
Священник з Черкащини, який перебуває в зоні АТО, отримав нагороду 
11:15
По Смілянській збили дитину (ФОТО)
10:30
"На полювання" за черкаськими боржниками незабаром вийдуть приватні виконавці