26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 




Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

18 січня 2017
20:30
Face of the day - Наталія Максюра
19:30
На Черкащині сталася серйозна ДТП: є потерпілі
18:50
Черкащани у мережі захоплюються світлинами зимових Черкас
18:33
Не стало екс-голови Черкаської облради
17:24
Черкаси не облаштовані для комфортного пересування людей з обмеженими фізичними можливостями
16:50
На Черкащині 10-річна дівчинка зібрала речі і втекла від батька
16:38
Найближчим часом черкаський драмтеатр буде повністю накритий
16:21
Шестеро черкащан потрапили до лікарні через ожеледицю
15:59
Для стели "Я люблю Черкаси" знайшли нове місце
15:45
У Черкасах прогулянка з батьком для маленької дитини завершилася жахом
15:22
Черкащанка забрала до себе цуценя із зони АТО (ФОТО)
14:52
Черкащан запрошують безкоштовно набрати свяченої води
14:40
Через ремонт сусідів у помешканнях черкащан стає холодніше
14:23
На перехресті у Черкасах не розминулися дві автівки (фотофакт)
14:08
Нетверезий черкащанин жорстоко вбив чоловіка (ВІДЕО)
13:47
Через безвітряну погоду на Черкащині утворився смог
13:22
Стало відомо, як черкаські школярі надолужуватимуть програму після карантину
12:58
У Золотоноші за проїзд беруть більше, ніж у Черкасах
12:45
Чи підтримують черкащани традицію Водохреща?
12:25
Черкаські студенти влаштували завмираючий флешмоб у Львові
11:57
Загадкове зникнення у Черкасах: на відомому шоу чоловік шукав, хто викрав його дружину (ВІДЕО)
11:40
Черкащанин поцупив у столиці куртку та черевики
11:22
Черкаські балачки: нелюдські умови в зоні АТО та підготовка до нової ціни в автобусах