26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter



Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

16 серпня 2017
20:30
Face of the Day - Юлія Шибівська
19:40
Про один день із життя водної поліції Черкас
18:27
Черкащан закликають зібрати "ранець доброти" для школярів
18:22
На виїзді з міста Черкаси монтують герб України (ФОТО)
17:30
Бондаренко готується розпустити Черкаську міськраду
16:50
На Черкащині в дворі сільського голови стався вибух
16:13
У Черкасах шукають нових артистів
15:57
На Черкащині сталася ДТП двох автівок із постраждалими
15:26
Черкаський чиновник переконаний, що Ісус Христос міг би створити прибуткове комунальне підприємство
14:57
У центрі Черкас вночі біля ринку самовільно встановили кіоски
14:35
У Черкасах знову збирають підписи за облаштування велодоріжок
14:14
Водій маршрутки Київ-Черкаси намагався вигнати із салону АТОвця (ВІДЕО)
13:44
Суд виніс вирок черкащанину, який з ножем напав на жінку
13:24
В гостях у казки: черкаські лісівники показали, як "народжуються" новорічні ялинки (ФОТО)
12:44
Шанс на нові знання: черкащанин поступив до 11 американських університетів
12:28
Запах палених шин, скрип гальм та гуркіт двигунів: черкаські автогонщики змагалися в Дніпрі (ВІДЕО)
12:12
Подорож до Одеси: двоє черкасців поїхали на море на велосипедах
11:50
У Черкасах виникли величезні черги до лікаря в дитячих поліклініках
11:25
Черкащанам розповіли про нові платіжки за світло (ВІДЕО)
10:57
За підстреленого оленя черкащани платитимуть на 60 тисяч більше
10:34
Екскурсія в минуле: у черкаському парку з'являться динозаври (ФОТО)
10:11
У черкаські села молодих медиків заманюють грошима та житлом
09:52
У Черкаській області 13-річний хлопчик врятував життя своїх друзів (ВІДЕО)