26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 




Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

05 грудня 2016
20:30
Face of the day - Аріна Іполевська
19:29
Для черкащанки відчуття власного тіла стало наркотиком
18:36
"Представникам активістів потрібно вибачитися за дії в Черкаській ОДА", – Юрій Ткаченко
18:22
Черкаська мисткиня виготовляє дизайнерські вироби зі скла
18:03
Ще одному інспектору Черкасирибоохорони "прилетіла" підозра за хабар
17:50
У Черкасах відзначили волонтерів, які підтримують військових в зоні АТО (ФОТО)
17:15
Під дією оковитої черкащанин вбив свого брата
16:52
У Черкасах серед білого дня пограбували супермаркет на Митниці (ФОТО, ВІДЕО)
16:25
Черкащан закликають взяти участь у книжковому челенджі
16:06
На Черкащині голову райради знову спіймали на корупції? (ВІДЕО)
15:49
Черкаським воїнам передали гуманітарний вантаж від вірян
15:27
Черкащанку на створення різдвяних віночків надихнув власний пес
15:11
Якими казковими є засніжені Черкаси (ФОТО)
14:51
Чернігівські активісти брали участь у штурмі Черкаської ОДА (ВІДЕО)
14:29
У столиці черкащанку класично "розвели" квартирні шахраї
14:09
У Черкасах пройшла благодійна виставка годівничок для пташок (ФОТО)
13:50
Журналісти центрального каналу перевірили готовність черкаських доріг до зими (ВІДЕО)
13:28
На Черкащині перекинувся вантажний автомобіль (фотофакт)
13:12
Вже сьогодні у черкаського театру зміниться керманич
12:58
У Черкасах підприємцям розповіли, як знайти ресурси для розвитку власного бiзнесу в Україні
12:50
Головний лікар Черкас розповів, скільки у 2016 році померло дітей
12:33
У черкаській поліції відреагували на стрілянину із гранатомета біля залізничного вокзалу
12:10
Катя Осадча роздягнула нардепа (ФОТО)