26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter



Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

21 жовтня 2017
18:28
Лелека, якого скалічили на Черкащині, оселився вдома в нардепа
17:40
У пам'ять загиблих під час масового розстрілу в Лас-Вегасі в Черкасах з'явилася Алея миру
17:25
Cвітла пам'ять. У Черкасах поховали АТОвця
16:20
Черкащанин тримає вдома тисячі кактусів (ФОТО)
15:21
Стали відомі подробиці самогубства на залізничному вокзалі в Черкасах
14:40
Собакам у Черкасах не місце. Де для них планують облаштувати спецмайданчики? (ВІДЕО)
13:44
Відомий український футболіст одружився на черкащанці
12:50
Стало відомо, як просувається справа Пустовара, якого звинувачують у хабарництві
11:37
Хліб із тарганом та печіво зі склом. Що черкащани знаходять у продуктових покупках?
10:20
Черкаські тепловики розповіли про причини зростання тарифу
09:40
Війна за проїзд: у Черкасах мешканці багатоповерхівки перекрили дорогу після того, як у дворі збили дитину
20 жовтня 2017
20:40
Face of the day - Юлія Максимова
19:32
На Черкащині запрацював горіховий центр
18:25
Троє черкащан викрали та катували людей
17:15
У Черкаській області здорожчали молочні продукти
16:59
Ялини з центральної площі Умані пересадили в "Софіївку"
15:59
У Черкасах на перехресті з непрацюючим світлофором сталася ДТП (фотофакт)
15:53
Сьогодні черкащани зможуть помилуватися дивовижним астрономічним явищем
15:28
У Черкаській області під час роботи трагічно загинув будівельник
14:59
На Черкащині крадії металів масово вирізають кабелі
14:45
У Черкасах розшукують французького бульдога, обіцяють винагороду
14:26
На Черкащині через канави у асфальті насмерть розбився чоловік (ФОТО)
13:59
Слуга народу: як керує селом наймолодший сільський голова в Україні