26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 




Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

28 червня 2017
18:31
На Черкащині під час руху загорівся автомобіль (ФОТО)
17:35
Нетверезий черкащанин випав з вагона дизеля
16:24
На Черкащині секретаря сільської ради засудили за зловживання при виділенні земельних ділянок
15:31
П’ятеро черкащан отримали державні нагороди
14:25
Черкаські спортсмени посіли перше місце на Кубку світу з веслування
13:34
У Черкасах нетверезий водій спричинив аварію (ФОТО)
12:45
Черкаські підприємці поскаржилися на владу, яка ввела їх в оману
11:10
В СБУ порадили черкащанам як врятуватися від хакерської атаки, що блокувала банки та установи
10:30
Мінлива феміда: на Черкащині підозрюваного у жорстокому вбивстві випустили на волю
09:56
Радуцький від прикордонників отримав нагороду (ФОТО)
27 червня 2017
20:30
Face of the day - Віталіна Житнич
19:28
На Черкащині рятувальники тричі звільняли дороги від повалених дерев
18:34
У Черкасах шукають новий дім для лагідної та вірної собаки (ФОТО)
17:23
У Черкасах все більше старшокласників прагнуть підзаробити під час канікул
16:52
На Черкащині виявили нетверезого водія з підробленими документами на авто
16:39
"Мережа лягла": черкащан попереджають про хакерську атаку банків, установ та компаній
16:13
Черкащан запрошують відсвяткувати День Конституції України у парках
15:40
Антон Яценко: "В місті Умань відкрили найбільший в центральній Україні світломузичний комплекс фонтанів"
15:25
У Черкасах перевірять перевізників, які відмовляють дітям-пільговикам у безкоштовному проїзді
14:57
У День Конституції черкаські рятувальники працюватимуть в посиленому режимі
14:28
Нахабний водій на авто з черкаськими номерами "прославився" у мережі
14:01
Через негоду на залізниці на Черкащині не працювали світлофори
13:42
Міністерство освіти і науки звільнило Тамару Качалу з посади ректора ЧДТУ