26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 




Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

23 лютого 2017
20:40
Face of the day - Марина Бєляєва
19:32
Черкаські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з кульової стрільби
18:30
Коледж на Черкащині можуть закрити через нестачу коштів (ВІДЕО)
17:26
На території Черкаської області оголосили штормове попередження
16:46
У Черкасах вперше відбудеться масштабний книжковий фестиваль
16:26
Черкащанин вдома зберігав боєприпаси та наркотики (ФОТО)
16:00
На Черкащині судитимуть браконьєрів, які вирубали дерев на 1,5 млн гривень
15:36
У мережі з’явилося відео, як "рятували" тролейбус у центрі Черкас
15:17
З початку року більше 3200 черкасців застрахували себе “на кожен день”
15:01
У Черкасах виготовили перші міні-копії історичних будівель (ФОТО)
14:42
Будинки, школи та садочки Умані можуть залишитися без опалення
14:17
У Черкасах водій в’їхав у електроопору, тікаючи від патрульних (ВІДЕО)
13:52
Двох поліцейських підозрюють у жорстокому побитті черкащанина
13:37
Ями на бульварі Шевченка у Черкасах планують засипати щебеневою сумішшю (ФОТО)
13:12
"Соснівка вже давно забудована", – міський голова Черкас
12:53
Психолог порадила черкащанам, як вийти із зимової депресії
12:33
Черкащанка проміняла роботу в Данії на обслуговування клієнтів сервісного центру
12:10
У Черкасах через погану дорогу в центрі міста зібралися страйкувати водії тролейбусів
11:50
Черкасцям розкажуть про вегетаріанське харчування
11:25
Як змінилися ціни та зарплати у Черкасах за останні 10 років
11:05
Жителі черкаського села замість доріг мають "яму на ямі" (ВІДЕО)
10:41
У центрі Черкас через ями застрягають автобуси і тролейбуси (ФОТО)
10:17
Оформлення субсидії: міфи і підводні камені