26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter



Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

14 грудня 2017
20:40
Face of the day - Вікторія Поліщук
19:30
Хмарно з проясненням: якою буде погода на Черкащині
18:50
Черкащани просять збудувати в місті крематорій
17:55
Операція "Новорічна ялинка": як дерева охороняють та за скільки черкащани можуть їх придбати (фоторепортаж)
16:35
У Черкасах через недобросовісних батьків загинув хлопчик
15:40
Дилема "Черкаського Дніпра" : настав час визначитися, чи потрібна команда місту та області
15:10
Вже були бажаючі забрати землю: у Черкасах врятували три легендарних футбольних стадіони
14:42
Аби дороги не руйнувалися: на Черкащині встановлять три лабораторії з габаритно-вагового контролю
14:27
Черкаські комунальники запрошують на роботу
14:11
Стало відомо, скільки коштів зібрали під час яскравого благодійного балу в Черкасах
13:55
Кращим спортсменом місяця на Черкащині знову став боксер
13:40
Шоумен з Черкас отримав титул "Посмішка року" (ФОТО)
13:15
Міфи черкаських вулиць: екскурсія без таємниць. Частина 2
12:59
На Черкащину завітають учасники всеукраїнського шоу
12:41
"На концерті у Черкасах усі підвелися на третій пісні. Ми були у шоці" , - гурт "СКАЙ"
12:23
У Черкасах сталася ДТП: на пішохідному переході збили людину
11:58
Сьогодні у Черкасах День жалоби
11:28
Мізерна зарплата за порятунок життів: Черкащина втрачає провідних медиків (ВІДЕО)
10:45
Черкащан запрошують на відкриття головної новорічної ялинки
10:28
Авто за привабливою ціною: черкащанин "розвів" у мережі жителя Донеччини
09:59
У черкаських поліклініках розмежують потоки здорових і хворих дітей (ВІДЕО)
09:51
У Черкасах затримали нападника з пістолетом (ФОТО)
09:17
П'ять обласних проектів Черкащини, які не стали реальністю