26.07.15 23:15

privacy


 
Угода конфіденційності
 
1. Ця Угода є договором приєднання, використання Користувачем Сервісів свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.
2. Під час користування Користувачем Сервісами Власник здійснює збір та обробку даних Користувача, а саме:
2.1. даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм Сервісів, так і у процесі користування Сервісами;
2.2. файли cookie;
2.3. ір-адреси;
2.4. параметри та налаштування інтернет-браузерів.
3. Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно увесь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів. Строк зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісів, а також три наступних роки після закриття аккаунту на відповідному Сервісі та закінчення користування Користувачем послугами Сервісів.
4. Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення паролю, надсилання інформаційних матеріалів за підпискою Користувача, відповідей на запити та листи Користувача, а також для інших дій, що час від часу необхідні для належного надання послуг Сервісів).
5. Власник використовує знеособлені дані для таргетингу рекламних та/або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними; для проведення статистичних досліджень; будь-якими іншими способами.
6. Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, до якої включені персональні дані Користувача, повністю або частково третім особам без повідомлення про це Користувача у наступних випадках: особам, у ведення, володіння або власність яких передано Сервіс; особам, що є пов’язаними/афілійованими з Володільцем; новому власнику та/або Володільцю Сервісу для оброблення з метою, передбаченою даною Угодою; іншим користувачам Сервісів (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на Сервісі передбачено відповідний функціонал.
7. Під час користування Користувачем Сервісами, на інтернет-сторінках Сервісів можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені у пунктах 2.2, 2.3 та 2.4 даної Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:
7.1. системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics тощо);
7.2. соціальні-плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
7.3. системи банеропоказів (наприклад, AdRiver тощо);
7.4. інші ресурси.
8. Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, які передбачено чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».
9. Оброблення персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісів. Володілець приймає усіх передбачених законодавством заходів для захисту персональних даних Користувача, зокрема, оброблення даних здійснюється на обладнанні, що міститься у охоронюваних приміщеннях із обмеженим доступом.
10. Володілець має право змінювати умови даної Угоди в односторонньому порядку. У цьому випадку усі зміни будуть опубліковані за адресою http:/zmi.ck.ua/privacy/privacy і будуть обов'язковими для Користувача через 10 днів від дня такої публікації.
 




Наші новини
в соцмережах
Loading...
Loading...

Останні новини

27 квітня 2017
20:50
Face of the day - Яна Клименко
19:32
У Черкасах змагатимуться легкоатлети зі всієї України
18:25
Жителі Канева провели в останню путь захисника України Сергія Кобченка
17:17
На вулиці Хрещатик у Черкасах автомобіль в’їхав в електроопору (ФОТО)
17:05
ПриватБанк збільшив суму кредитування за програмою "Теплі кредити" для ОСББ/ЖБК*
16:56
Стало відомо, на скільки на Черкащині підвищать пенсії
16:33
Вибухи та люди зі зброєю: на Черкащині готуватимуть спеціалістів для боротьби із тероризмом (ВІДЕО)
16:13
Черкаській бійці в зоні АТО отримали нагороди (ФОТО)
15:48
Депутата Черкаської обласної ради взяли під варту
15:32
Черкаські депутати вчаться користуватися системою електронного голосування
15:06
У Черкасах чоловік випав з вікна багатоповерхівки
14:50
Черкаські "радикали" відхрестилися від Короткова, у якого брали гроші на вибори?
14:34
Протягом двох годин рятувальники гасили пожежу на сміттєзвалищі неподалік Черкас
14:16
Фонтани у Черкасах запрацюють на травневі свята
13:49
Під виглядом інтернет-центру в Черкасах працювали гральні заклади (ФОТО)
13:34
Конфлікти та перевірка: як у Черкасах працює програма "Доступні ліки"
13:17
Ошукані черкащани зібралися, аби домогтися справедливості
12:54
На Черкащині розслідують загадкову смерть завгоспа психлікарні (ВІДЕО)
12:35
Черкащани підкорили всеукраїнський хореографічний фестиваль
12:20
Майже 1500 черкасців подвоюють свої бонуси саме зараз
12:18
Черкащан просять допомогти врятувати зір бійцю АТО
11:58
Черкаські волонтери шукають домівку компанійському цуцику
11:40
Працівники "Черкасиобленерго" знову вийшли на протест (ФОТО)