22.01.18 13:43

Якими були результати сьомого туру чемпіонату Черкащини із футзалу?



Якими були результати сьомого туру чемпіонату Черкащини із футзалу?

 

У ПС "Будівельник" 21 січня відбулися чергові матчі у рамках чемпіонату Черкаської області із футзалу.

До вашої уваги звіти із матчів, інформує Черкаський спорт.

(1 ліга) «Мрія» Червона Слобода – «Капрі-Трейд» Черкаси 1:7 (0:3)

Голи: Семенюк – Орел, Ворона, Суденко, Орел (4) 

Уже вже у першій атаці більш юні опоненти черкаської команди могли відкривати рахунок у матчі, але у завершальній стадії атак зіграли не напористо. «Капрі-Трейд » відповів якісною атакою, яку після пасу Орла завершував Суденко – 0:1. Цікаво, що і далі червонослобідські футзалісти були активнішими, але черкащани уміло «гасили» їхні рейди до свої воріт і при цьому гостро та результативно контратакували. На велику перерву команди пішли при рахунку 3:0 на користь гостей зустрічі.  

210118 1 

Відпочивши капрітрейдівці вирішили взяту гру повністю під свій контроль і забитих голів з їхнього боку довго чекати не довелося – на 22 хвилині Орел збільшив перевагу своєї команди до 4 голів, далі ще один м’яч влетів у ворота «Мрії» - 0:5 на 25 хвилині матчу. При всій повазі до господарів матчу у них залишилося зовсім мало шансів щось кардинально змінити у цій зустрічі, що і засвідчив фінальний свисток арбітра.

210118 2

 

(1 ліга) «Сміла» – «Мелагрейн» Черкаси  6:2 (3:2)

Голи: Римський (4), Хоменко (2) – Хлопук, Черняк 

Якщо взяти за основу турнірну таблицю, то зустрічаються команди із її різних полюсів. Відповідно Сміла є одним з претендентів на перше місце, а черкащани, які укомплентовані юними гравцями, набирається досвіду у таких турнірах. Смілянам потрібно було 6 хвилин для того, щоб розібратися із захистом суперника і почати забивати голи – двічі поспіль взяттям воріт суперника відзначився Римський – 2:0. Це трішки розслабило господарів матчу і вони пропустили один м’яч у свої ворота. Щоправда Хоменко швиденько повернув перевагу у два голи – 3:1, яку сміляни наприкінці зустрічі втратили – 3:2.  

210118 3 

Зрозуміло, що такий перебіг подій на майданчику смілян не влаштовував і на початку 2 тайму вони зуміли двічі «розписатися» у воротах суперника. Далі гра перейшла у відносно спокійне русло і наступного гола потрібно було чекати 12 хвилин – 6:2. За 5 хвилин до закінчення матчу м’яч контролюють сміляни. Черкащани у свою чергу захищаються, але організувати гольову атаку ніяк не вдається, а якщо щось і виходить, то прицільний удар не виходить зробити. У другому матчі поспіль гравець однієї з команд «оформляє» покер. Цього разу це вдалося зробити Римському.  

210118 4 

(1 ліга) «Альянс» Черкаси – Косарі, Кам’янський р-н 0:2 (0:1) 

Голи: Пасіченко, Білоножко 

Ця зустріч є особливою для кожної з команд. Річ у тім, що «Альянс» і Косарі є сусідами по турнірній таблиці і знаходяться на відстані витягнутої руки від призової трійки. Поразка будь якої з команд значної понижає шанси на отримання нагород. З урахуванням особливості цього матчу команди досить обережно почали гру. Першими ризикнули гості і на 7 хвилині зустрічі кам’янчани вийшли вперед. Далі команди намагалися діяти гостро, але при цьому особливо не вдавалися до дальніх ударів. Ближче до перерви Косарі отримали 5 командне попередження, але до більшого, на їхнє щастя, справа не дійшла. 

210118 5 

Ще не встигли команди розбігатися у II половині зустрічі, як кам’янчани зусиллями Білоножка збільшили свою перевагу. Відступати було «Альянсу» нікуди і вони кинули усі сили на ворота суперника. На 26 хвилині запам’яталася атака черкащан, коли спочатку після удару Вовка м’яч влучив у стіку воріт, а потім на добиванні був Шепель, але влучив у голкіпера. За 5 хвилин до закінчення гри у Косарів другу жовту картку  отримав Андрюшкін. Відповідно у «Альянса» з’явився шанс змінити ситуацію на свою користь, але забити гол суперник їм не дозволив. Косарі після цієї перемоги обійшли альясінців і перемістилися на 4 місце.  

210118 6 

(вища ліга) «Рятівник» Черкаси  «Росава-Наш Ряба» Степанці  6:1 (1:0) 

Голи: Панченко (2), Горбань (2), Агарін К. –  Конюша 

Протягом першої хвилини зустрічі «Рятівник» зробив спробу забити «швидкий» м’яч, але зробити хоча б прицільний удар їм не вдалося. Стримавши стартовий натиск степанецька команда відповіла кількома небезпечними вилазками до воріт суперника. Особливо докучав супернику Конюша. Головний тренер «Рятівника» Лісняк постійною ротацією намагається підтримувати високий темп зустрічі. Така тактика була виправданою, але результат дала лише за 3 хвилини до великою перерви, коли Агарін К зумів «розпечатати» ворота «Росави» - 1:0. Тут варто відзначити, що команда з Канівського району грає без свого основного голкіпера Сорокіна, який отримав травму руки.   

210118 7

На стартових хвилинах другої половини зустрічі черкащани вдало скористалися «обрізкою» когось із степанецьких гравців і Горбань робить рахунок 2:0. Майже відразу «Росава-Наша Ряба»  дозволила забити у свої ворота ще один гол – 3:0. Все таки відчутна відсутність у гостей головного воротаря, якого замінив польовий гравець Нікітенко. Згодом канівчанам вдається скоротити відставання у рахунку. Гол у свій актив записав Конюша - 3:1 Далі глядачі стали свідками відкритого футзалу, де кількість гольових моментів біля обох воріт значно зросла. Щоправда м’ячі влітали лише у ворота команди «Росава-Наша Ряба». 

210118 8

(1 ліга)  «Шполабудматеріали» – Михайлівка Кам’янський р-н 4:4  (2:2) 

Голи: Вальчуковський (2), Мойсєєв, Калашнік – Погребняк (2), Лушпіган, Савченко 

Чергова гра туру чемпіонату області, де зустрічаються команди з різними турнірними завданнями. З урахуванням того, що ці ігри часто непередбачувані за кінцевим результатом, прогнози, щодо цієї зустрічі не робитимемо. Першими рахунок у матчі відкрили шполяни. Маючи деяку перевагу господарі матчі не зуміли розвинути свій успіх, натомість пропустили від Погребняка гол – 1:1. Через кілька хвилин  «Шполабудматеріали» знову виходять вперед, але дуже швидко михайлівська зрівнює рахунок у грі – 2:2. Шполянські футзалісти йдуть вперед, але м’яч вперто не влітає у ворота суперника, який відповідає гострими контрвипадами. Цікавий перший тайм переможця не виявляє. 

210118 9 

Другу половину зустрічі команди починають не так жваво як перший тайм. «Шполабудматеріали» робить ставку на планомірну організацію атак, а їхній суперник намагається впіймати опонентів на контратаці. 

Якось непомітно пролетіли 10 хвилин другого тайму, а рахунок залишався незмінним (2:2). Та тут шполянський воротар заробляє пенальті і команда з Кам’янського виходить вперед. Та майже відразу вже господарі матчу зрівнюють рахунок – 3:3 (відзначився Вальчуковський) . Помітно, що гравці зі Шполи втомлені. Питання – де брати сили? До закінчення матчу 1 хв. 15 секунд, рахунок 3:4, шполяни беруть тайм-аут. Відразу після цього господарі матчу зрівнюють рахунок – 4:4. За 25 секунд завершення Калашнік втратив шанс вивести свою команду вперед. У підсумку Михайлівка сенсаційно відбирає турнірні очки у лідера першої ліги. 

210118 10

(1 ліга) «Олімп-Черкасиелеваторторг» Руська Поляна  Будище, Черкаський р-н  1:4 (1:1) 

Голи: Зубко – Бойко (2), Грінько, Гуд 

Чергова зустріч сусідів по турнірній таблиці і наступне принципове протистояння. Зі стартових хвилин гри будищанська команда взяла гру під свій невеличкий контроль. Гості багато комбінують і створюють гольові моменти. Найближчими до успіху Гуд і Бойко, але поки обходиться без взяття воріт суперника. Щодо руськополянців, то вони поки стримують натиск суперника. Ближче до перерви Бойку все таки вдається засмутити воротаря «Олімп-Черкасиелеваторторг» - 0:1. Тут же господарі матчу зрівняли рахунок у грі. 

210118 11 

Другу частину зустрічі гості почали, з урахуванням помилок першого тайму, активніше.  Стало більше діагональних передач, за якими гравці з Руської Поляни не встигають. Така тактика поступово почала приносити успіх.  За 5 хвилин до закінчення гри Будище вже вигравало з рахунком 4:1. У завершальні хвилини гри господарі матчу організовують штурм воріт опонентів, але Мусієнку не вдається обіграти голкіпера будищанців Григоренка і внести деяку інтригу у матчі. 

 

(вища ліга) Яснозір’я Черкаський р-н – «Металіст» Миронівка 5:2 (3:1) 

Голи: Колос (2), Чорний, Пустовіт (2) – Шмельов, Литовченко 

Яснозірська команда почала гру легко і невимушено, відкрито акцентуючи увагу на ворота суперника. Миронівські футзалісти, напевне, не всерйоз прийняли наміри черкащан і дозволили Колосу на першій хвилині поєдинку відкрити рахунок у матчі. Далі яснозірці продовжувати володіти інціативою у грі і на 5 хвилині Колос оформив «дубль». До честі «Металіста», команда зуміла заспокоїтися, вирівняти гру і забити гол. Атаки гостей стають все небезпечнішими, але захопившись нападом миронівці пропустили у свої ворота черговий м’яч.  

210118 13 

Наступні 20 хвилин зустрічі почалися зі штурму яснозірцями воріт гостей. У господарів матчу багато незручностей створює Чорний, удари якого з лівої ноги часто є небезпечними. Згодом яснозірська команда досягає мети і рахунок стає 4:1. Далі на майданчику точиться рівна боротьба на зустрічних курсах. На 33 хвилині гравець «Металіста» Литовченко втрачає шанс скоротити відставання у рахунку, але через хвилину реабілітується за попередню помилку. Гості йдуть у ва-банк, міняючи воротаря на польового гравця, але такий хід не дає користі, а навпаки «Металіст» пропускає у свої ворота 5 гол. 

210118 14

(вища ліга) «Митниця» Черкаси  Червона Слобода  2:0 (0:0) 

Голи: Зоря, Дяченко (автогол) 

Непомітно пролетіли перші 10 хвилин зустрічі, де черкащани намагалися будувати свої атаки через Зорю і Кота. У команди з Червоної Слободи загроза на ворота суперника йде частіше від Дяченка та Сидоренка. Поки без особливої роботи воротарі команд. Польові гравці на особливий ризик не йдуть, намагаючись завершувати атаки переважно дальніми ударами. За рівної гри команди пішли на перерву. 

210118 16

Нічийний рахунок змушував обидві команди шукати у перерві матчу резерви. Проте як показали стартові хвилини другої половини зустрічі гравці  обох команд особливо не поспішали штурмувати ворота своїх опонентів. Атаки готувалися ретельно. Так сталося, що у Червоної Слободи травму отримав при зіткненні їхній воротар і не зумів продовжити гру.  

На 28 хвилині черкащани вивіреним пасом вивели на ударну позицію Зорю, який своїм шансом скористався на всі 100%. Поки чорвонослобідська команда збиралася з думками, їхні опоненти організували атаку, яку завершив…гравець гостей Дяченко – 2:0. Рахунок став хоч і не критичним для команди, яка програвала, але стало помітно, що їхній атакувальний запал дещо погаснув. Натомість черкащани стали діяти розкутіше і в них почали з’являтися гольові моменти, які вони так і не змогли реалізувати. 

210118 14

(екстраліга) «Шарм» Черкаси – «Арка-UKRAVIT» Черкаси 5:0 (2:0) 

Голи: Мачульський (2), Гріщенко (2), Бабенко

Щодо турнірної боротьби, то в обох команд завдання різні, але актуальні. «Шарму» для того, щоб потрапити до першої четвірки команд і продовжити боротьбу за медалі потрібна перемога. У їхнього суперника ще є шанс зачепитися за 8 місце і не залишитися за бортом другого раунду чемпіонату, тож також потрібні турнірні очки.  

Потрібно віддати належне «Шарму», який з метою неотримання від суперника «нежданчика» не форсував події, а дав можливість гостям зустрічі продемонструвати свої атакувальні можливості. «Арка-UKRAVIT» старалася і при першій можливості йшла вперед, але пройти щільні захисні редути шармівців їм було складно. Коли розвідки боєм закінчилися, на 9 хвилині, Мачульський відкрив рахунок у матчі - 1:0. Через півтори хвилини Бабенко «закріпив» успіх команди – 2:0. Здобувши більш менш комфортний гандикап господарі матчу вдалися до багатоходових підготовок своїх атак. Згодом команди пішли на перерву. 

210118 17 Далі «Шарм» на досягнутому не зупинився. Поступово розкручуючи колесо атак, господарі матчу змусили «Арку-UKRAVIT» помилятися, чим протягом однієї хвилини двічі скористався Гріщенко. Гості не знітилися і побігли забивати, хоча б гол престижу, але суперник зустрічав їх ще біля центральної лінії. Реальний шанс на 32 хвилині зустрічі скоротити відставання у рахунку мав Кравчук, але не зумів обіграти голкіпера господарів Ткаченка. Через три хвилини знову у грі воротар «Шарму» і знову не дозволяє шкіряній кулі перетнути лінію своїх воріт. Тут варто, відзначити, що при рахунку 5:0 «Шарм» вже особливо не переймався захистом, а цілеспрямовано зробив ставку забити ще хоча б один гол, граючи з яскраво вираженим форвардом. У «Арки-UKRAVIT» був шанс на завершальних хвилинах гри забити гол престижу, але не склалося. 

210118 18

(екстраліга) «ПП Валюк» Черкаси – «Одна Родина» Черкаси  5:0 (2:0) 

Голи: Черниш (2), Кретов, Стайков О.,Колеснік  

Велика ціна перемоги, а це місце у першій четвірці, змушувала  «ПП Валюк» атакувати ворота суперника із перших хвилин. Але бажання і наміри, то одне, а як до цього віднесеться команда з іншого боку майданчика, то інше. Так от, «Одна Родина» не мала наміру віддавати перевагу та гідно протистояла протягом стартового відрізку гри і при цьому намагалася тримати у напрузі воротаря господарів Маценка. Та все ж на 12 хвилині гри «ПП Валюк» зусиллями Кретова зумів відкрити рахунок у грі. «Одна Родина» спробувала відповісти тим же, але нічого путнього з цього не вийшло. А от господарі гри зуміли своїм шансом - забити гол скористалися ефективно – 2:0       

210118 19 

На наступні 20 хвилин тактика «ПП Валюк» змінилася і тепер вони більше уділяли уваги захисту свої воріт, з наміром впіймати суперника на контратаці. Відповідно і темп зустрічі знизився. На 30 хвилині Колеснік, скористався ювелірним пасом від Голуба – 3:0.  Якщо «Одна Родина» при цьому рахунку теоретично, ще могла щось змінити, то на 37 хвилині після удару Стайкова О. і рахунку 4:0 потрібно було бути великим песимістом, щоб очікувати від господарів в матчу втрати очок. У підсумку фінальна сирена зафіксувала перемогу «ПП Валюк». Для «Однієї Родини» у боротьбі за 8 місце ще нічого не втрачено.    

210118 20

Такий довгоочікуваний матч почався. Порожніх місць у ПС «Будівельник» дуже і дуже мало. Глядачі підходять по ходу гри. Обидві команди представляють Черкащину у чемпіонаті України з футзалу. Єдине, що «Дніпро» грає у першій лізі, «Шевченків край» у другому дивизіоні. 

Перші три хвилини м’ячем частіше володіли дніпряни, але до загострення біля воріт суперника справа не доходила. Згодом Раковський дальнім, але не сильним ударом перевіряє реакцію голкіпера гостей Єрошова. Вакуленко на 7 хвилині отримує жовту картку, порушивши правила на Остренку із «Шевченкового краю». А так Остренко міг втікти сам на сам з воротарем суперника. 

Пройшли 10 хвилин матчу: за «Дніпром» територіальна та ігрова перевага, але за гострими моментами попереду звенигородські футзалісти. По центру воріт б’є Агарін Н. і знову небезпечний удар парирує Єрошов. У гостей на ударну позицію виходить Ткаченко: м’яч після його удару пролітає поряд із стійкою воріт. Напруга у зустрічі з кожною хвилиною зростає, але обоє воріт поки «сухі». Під завершення першої половини зустрічі Яцишин у центрі майданчика перехоплює м’яч проходить вперед із зміщенням вліво і б’є по воротах та Іщенко тримає ситуацію під контролем. 

210118 21 

У дебюті другої половини зустрічі звенигородські футзалісти біля своєї штрафної порушують правила проти Ткаченка: штрафний виконує Лобов - його удар парирує голкіпер. Але воротар «Шевченкового краю» нічого не зміг зробити, коли свій дальній і прицільний удар у кут воріт виконував Дєдов – 0:1. Зрозуміло, що «Шевченків край» побіг відігруватися: на вістрі атаки Агарін Н., але його удар із «забійної» позиції вийшов дуже не точним. 

До закінчення зустрічі 10 хвилин. Команди майже вийшли на свої «крейсерські» швидкості. За 5-6 хвилин до фінішу звенигородські футзалісти при відборі м’яча починають застосовують пресинг, але в один з моментів помиляються при виконанні цього прийому і Дєдов збільшує перевагу команди до двох м’ячів. Господарям матчу нічого не залишається робити як міняти воротаря на польового гравця. Дніпряни вичікують момент, щоб ворота суперника були пустими. За 2 хвилини до закінчення матчу у звенигородської команди 5 командних фолів. На майданчику у завершальні хвилини зустрічі «гаряче» біля обох воріт, але матч так і закінчується з рахунком 2:0 на користь черкаського «Дніпра».   

220118 22 

(вища ліга) «Шевченків край-2» Звенигородський р-н – «Громада» Черкаси 2:5  (1:3) 

Голи: Попсуй, Остренко – Коломієць, Агарін Н. (2), Вакуленко (2) 

Перед цією зустріччю головна команда футзального клубу «Шевченків край» (Звенигородський р-н) програла. Зрозуміло, що на другу команду була покладена відповідальність реабілітуватися за поразку. Та зробити це вкрай не просто: суперником команди із Звенигородщини є один із лідерів турнірної таблиці. 

До 12 хвилини зустрічі перевагою у зустрічі володіла то одна, то інша команда. Та першим фортуна посміхнулася черкащанам – 0:1. Не пройшло і хвилини як рахунок став рівним. Господарі зустрічі окрилені успіхом побігли забивати ще один гол та з цього у них нічого не вийшло. Натомість «Громада» організувала дві контратаки, де у їхніх завершальних стадіях влучними були «постріли» Вакуленка та Агаріна Н. – 1:3. 

210118 23 

У наступній 20-хвилинці команди ввімкнули швидкості і спробували зіграти у відкритий футзал – без особливих зобов’зань у захисті та з максимальною концентрацією у нападі. 

Гра для глядачів була видовищною, але до 33 хвилини зустрічі безгольовою, поки Остренко не забив у черкаські ворота з гострого кута гол-красень – 2:3. Та за 3 хвилини до фінальної сирени «Громада» робить вагому заявку на перемогу – 2:4. Звенигородські футболісти роблять відчайдушну спробу забити, на останній секунді пропускають ще один м’яч. Видно, сьогодні не день «Шевченкового краю».     

210118 24

 (екстраліга) «TITAN» Черкаси – «Рувер» Черкаси 3:0 (1:0) 

Голи: Горкун, Біляк, Горбинко 

Те, що обидві команди вийдуть до наступного раунду змагань екстраліги, то вже точно Єдине, тепер потрібно визначити де гратимуть «TITAN» і«Рувер» - у першій четвірці, яка розігруватиме медалі, чи у за 5-8 місця. Поразка однієї з команд у цій зустрічі значно погіршувала шанси на боротьбу за медалі. З урахуванням особливості ситуації матч гравці обох команд почали обережно. Першими досягти успіху могли руверці, та Головченко відірвавшись від опонентів не зумів обіграти голкіпера господарів поля Кудіна. Далі тривала гра без особливих моментів біля воріт: команди багато атакували, але неефективно. Коли до закінчення першого тайму залишалося 2 хвилини удар зненацька від Горкуна досяг мети – 1:0. 

210118 25 

Після відпочинку «Рувер» спробував влаштувати осаду воріт титанівців, але отримував у відповідь гострі моменти. Загалом станом 28 хвилину господарі матчу розпорошили свою перевагу і гості змушують Кудіна демонструвати свою реакцію все частіше і частіше. Та на 33 хвилині «TITAN» організовує масовану атаку, яка закінчується взяттям воріт суперника – 2:0. Не проходить і двох хвилин, як руверці захопившись атакою пропускають у свої ворота третій гол. Титанівці роблять вагому заявку на перемогу, але потрібно враховувати, що гості вже неодноразово демонстрували, що вміють грати небезпечно, а головне результативно наприкінці зустрічі. Та  цього разу кінцівка гри пройшла без великих потрясінь.   

210118 26

(вища ліга) «ПД Пивас» Черкаси  «Хімелектробуд» Черкаси 6:4 (3:1)

Голи: Хрипченко (2), Алєксєєв – Давиденко 

Завершував сьомий ігровий день матч між двома самобутніми командами,  у складах який достатньо кваліфікованих і молодих гравців кравців, які можуть влаштувати досить таки результативний матч. Ніби у підтвердження сказаних слів станом на 10 хвилину гри рахунок був 2:1 на користь «ПД Пивас». Помітно, що команди грають у своє задоволення. Гравці роблять багато дальніх ударів, яким влетіти у рамку не дають воротарі. Поки у «перестрілці» влучніші пивасівці. 

210118 27 Не маючи на меті програвати, «Хімелектробуд» активно почав другу половину зустрічі, але прогавив прохід Алєксєва і рахунок зріс на користь господарів зустрічі. Міг миттєво відповісти Жох, але його фланговий прохід заблокував Хрипченко. Натомість «ПД Пивас» ніхто не завадив збільшити відрив у рахунку, але тут же Зоря вже виймав смугастого із сітки свої воріт. Команди відчули смак до забитих м’ячів і за 7 хвилин до закінчення зустрічі рахунок був 5:4, а ближе до фіналу пивасики знову забили гол.  

210118 28

Читайте нас у Telegram-каналі. Там коротко і ясно.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter

Останні новини

29 березня 2024
Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал
17:54
На Черкащині браконьєри завдали державі збитків на понад 35 мільйонів
16:26
На Звенигородщині у водія в автівці виявили більше півтори тисячі пакетів з наркотиками
15:29
У Черкасах водій маршрутки був на підпитку та наїхав на дорожнє огородження
14:45
Отримав замовлення через Telegram: на Черкащині хлопець підпалив обладнання на залізниці
14:19
На Уманщині в ДТП постраждали 6 осіб
13:14
У Черкасах нагородили нацгвардійців
12:45
Посадовцю Черкаської міської ради повідомлено про підозру
12:42
У прокуратурі повідомили хронологію нічної атаки ворога на Черкащину
12:40
Стан хлопчика, якого збили на переході в Черкасах, покращився
12:05
На Золотоніщині чоловік намагався продати гранати
11:51
Уманчанин намагався поштою відправити за кордон культурні цінності 
11:21
У Смілі прощатимуться із полеглим захисником
10:47
Директорку черкаського кінотеатру, яку затримали на хабарі, відсторонили
10:16
Міністр енергетики повідомив деталі ворожої атаки на Черкащині
09:42
На Черкащині виявили подружжя росіян, які нелегально перебували в Україні
09:07
У центрі Черкас та за іншими адресами тимчасово не буде світла
08:32
Атакували ракетами і дронами: в ОВА назвали наслідки нічної ворожої атаки на Черкащину
00:22
Офіційно: над Черкащиною сили ППО збили ворожі БпЛА
28 березня 2024
20:03
У Золотоноші двоє канівчан розкладали "закладки"
19:04
У Черкасах п'яний водій наїхав на припарковане авто
18:05
У Черкасах на Дніпрі шукають людину
17:02
На Черкащині у понад 55 гектарів неефективно використовуваних земель зміняться власники