27.07.16 17:20

Черкаські красуні розповіли, як їм вдалося стати стрункими та спортивними



Черкаські красуні розповіли, як їм вдалося стати стрункими та спортивними

 

Кілька порад та секретів успішні спортсменки розкрили черкащанкам.

Більшість представниць прекрасної статі дуже хоче мати струнке та привабливе тіло. А це ой як непросто – треба ходити в зал, займатися спортом, відмовитися від тістечок, запашної випічки і завжди пам’ятати про правильне харчування. Невже тримати себе в формі так складно і так нудно? Журналісти in.ck.ua знайшли підкачаних черкаських красунь, які поділилися секретами свого стрункого та привабливого тіла.

Анна Вавілова, кандидат в майстри спорту з фітнесу:

«Я все своє життя присвятила спорту. До вагітності тренування були по три рази щодня. Це були як аеробні, так і силові навантаження. Нині я вже не займаюся настільки інтенсивно, як колись, але підтримую форму. Кожного дня у мене ранкова фізкультура та стретчинг. Важливою складовою кожного заняття є правильно складена програма тренувань і правильне харчування. Тренуватися можна і п'ять, і десять років, але без правильного підходу буде важко досягти гарного результату. Я намагаюся їсти правильну їжу, уникати солодкого і смаженого. А також вживаю якомога більше води. Почуваю себе завжди бадьорою та сповненою сил для нових вершин. Після годування дитини буду намагатися відновити ритм життя, який був до вагітності».

Анна Тарапата, тренер з тайбо:

«Я почала тренуватися, щойно доньці виповнилося 10 місяців. Я у спорті з 11 років, але після вагітності та пологів ознак "спортсменки" вже не було помітно! Нині намагаюся стежити за режимом дня і правильно харчуватися. У щоденний раціон входять фрукти, ягоди та сир. Без молочних продуктів не можу прожити жодного дня. П’ю дуже багато води – близько 3 літрів на день. Не зупиняюся на досягнутому, адже потрібно бути мотиватором для оточуючих і залишатися прикладом для донечки».

Христина Делікатна, тренер, дієтолог:

«Все почалося з того, що рік тому я випадково потрапила в зал. Сама цього не хотіла, так склалась моя доля. Вперше була на дієті: за 2 тижні скинула 7 кг і була в шоці від неприємного результату. Я була схожа на сушену тараньку, але впадати у відчай не стала. Я старанно тренувалася впродовж 2 місяців і поїхала у Київ виступати в номінації фітнес-бікіні. Після цього моє життя кардинально змінилося, а спорт і правильне харчування стали його невід'ємною частиною. Відтоді я ще декілька разів виступала на змаганнях із бодібілдингу та отримувала призові місця. Згодом пройшла курси дієтолога та інструктора тренажерного залу. Тепер впевнено можу сказати: для того, щоб бути стрункою та здоровою, багато не треба. Я не ходжу у зал щодня, навіть зараз я вже півроку не займаюсь, не їм кожні дві години білки тощо. Але моя форма не змінюється: ті ж непогані квадріцепси, кубики пресу і підтягнуті ручки. Розповісти секрет? Забудь про зведення їжі до основного життєвого пріоритету та завжди рухайся. Пам’ятай, що основою гарного тіла є голова з чистими та правильними думками»!

Аріна Іполевська, Fitness Bikini Model, чемпіонка України з Fitness Bikini:

«Тренуюсь вже 7 років і працюю над собою щодня! Постійно розвиваюсь. Тільки так можна досягти успіху. Я дотримуюся правильного харчування, адже це 80% успіху! Без належного харчування не буде тренувань, а без тренувань не отримаєш бажаного результату. Щоб постійно бути в тонусі, потрібно дотримуватися балансу – харчування/тренування/відпочинок. І найголовніше – потрібно відчувати насолоду від того, чим займаєшся! Отримуєш нереальний кайф, коли бачиш результат своєї праці! З'являється більше впевненості в собі, стаєш сильнішим не тільки в фізичному плані, а й морально. Коли живеш спортом, стаєш більш життєрадісним, маєш позитивний дух, незважаючи на біль, який отримуєш на тренуваннях. Важко, так! Але результат того вартий! Зі спортом жити цікавіше і яскравіше! Тому раджу всім-всім скуштувати смак спортивного життя! Адже це реально круто – бути фізично красивим та сильним духом»!

Наталія Вількановська, фітнес-тренер:

«У моєму випадку можна говорити, що ніколи не пізно починати щось нове. Якби мені років п’ять тому сказали, що після 30 я вирішу стати фітнес-тренером, я б, напевно, не повірила. Нині дуже приємно усвідомлювати, що робиш добро людям, і самій доводиться бути в формі. Щодо харчування можу сказати, що на роботі я постійно розповідаю дівчаткам про користь вареного, приготовленого на пару, про меншу кількість вуглеводів, про водний баланс тощо. Я раніше не дуже дотримувалася цього, а тепер розумію, що для гарної форми потрібні три речі: здоровий сон не менше 8 годин, правильне харчування і тренування, не менше трьох разів на тиждень. Тепер мої діти дивляться на маму, і вже самі часто варять собі курячу грудку, хоча раніше такого у нашій сім'ї ніхто не їв»!

Яна Айсінова, фітнес-дієтолог, персональний тренер:

У спорті я з дитинства: займалася бальними танцями, фітнесом. Вважаю, що всі батьки повинні дати дитині розуміння того, що спорт – це невід'ємна частина життя повноцінної людини. Головне – знайти те, що дійсно до душі. У тренажерний зал я прийшла близько трьох років тому. Спочатку для того, щоб привести себе в форму після вагітності, потім вирішила взяти участь у змаганнях, а тепер і сама треную дівчат. За рік регулярних занять цілком реально створити собі гарну "форму". Харчуюся я смачно, різноманітно і корисно. Ніколи не сиділа на дієтах, окрім "сушки" перед змаганнями. За допомогою дієт не отримаєш гарне тіло, зате дуже легко можна нашкодити здоров'ю і нервовій системі. Тільки правильне харчування в поєднанні зі спортом приведе вас до "кращої версії себе"!

Читайте нас у Telegram-каналі. Там коротко і ясно.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter
#Черкаси #фітнес #спортсменки

Останні новини

19 квітня 2024
Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал
20:01
Якою буде погода на вихідних у Черкаській області
19:02
В Умані чоловік намагався контрабандою вивезти культурні цінності
18:02
У Черкасах чоловік напідпитку повідомив про "фейкове" пограбування
17:01
Проект реконструкції набережної представлять на огляд у черкаському ЦНАПі
16:33
У Городищі прощатимуться із полеглим військовим
16:22
В Умані шахрай ошукав більше двадцяти людей в інтернеті на майже 200 тисяч
15:37
На Черкащині до ПЦУ приєдналася ще одна парафія
14:45
Небайдужий черкасець виявив незаконного мігранта
14:19
У Черкасах виявили групу молоді, яка мала близько 20 пакетиків з наркотиками
13:45
На Золотоніщині чоловік заборгував понад 100 тисяч гривень аліментів
13:03
Куди у Черкасах звертаться ветеранам та їх сім'ям за допомогою
12:58
Черкаські спецпризначенці отримали симулятори FPV-дронів
12:29
У Тальному на палаці Шувалова встановили охоронну дошку
11:52
Назавжди 22: у Черкасах прощатимуться із загиблим захисником
11:37
Черкасець зберігав вдома понад півкілограма наркотиків
10:48
У частину черкаських медзакладів повернули подачу теплопостачання
10:26
На Звенигородщині горів автомобіль
09:43
Смілянам декілька днів не можна використовувати питну воду
09:28
У Черкасах десятки будинків залишились без світла
18 квітня 2024
20:36
У Тальному планують відкрити пам'ятну дошку полеглому воїну
19:15
На Черкащині опади перевищили до 70% місячної норми
18:01
У черкаському дендросквері зацвіла сакура (ФОТО)