05.02.18 13:10

Якими були результати дев'ятого туру чемпіонату Черкащини із футзалу?



Якими були результати дев'ятого туру чемпіонату Черкащини із футзалу?

 

У ПС "Будівельник" 4 лютого відбулися чергові матчі у рамках чемпіонату Черкаської області із футзалу.

До вашої уваги звіти із матчів, інформує Черкаський спорт.

(1 ліга) «Мелагрейн» Черкаси – «Капрі-Трейд» Черкаси 2:(2:1)

Голи: Молчан, Пуш – Орел (3), Ворона

Черговий ігровий день чемпіонату області почали команди із різних полюсів турнірної таблиці першої ліги. Проте цей факт ніяк не повинен заспокоювати «Капрі-Трейд»: у чемпіонаті вже неодноразово була ситуація, коли аутсайдер сенсаційно відбирав турнірні очки у лідера. Ніби у підтвердження сказаного вже на 2 хвилині зустрічі Молчан із «Мелагрейна» відкрив рахунок у зустрічі. Але не і пройшло і хвилини як гості зустрічі зрівняли рахунок у грі – 1:1. Далі на майданчику триває рівна боротьба єдине, що відсоток володіння м’ячем трішки був більшим у «Капрі-Трейда». На табло 15 хвилина зустрічі. Гості беруть тайм-аут. Видно заспокоївшись, капрітрейдівці стали діяти ефективніше і гольові моменти почастішали біля воріт господарів гри. Та так вийшло, що м’яч від Пуша залітає у ворота «Капрі-Трейду» - 2:1. У перерві зустрічі гості мають шукати резерви для посилення своєї гри. 

040218 2 Пройшло чотири хвилини другої половини гри поки команда Марущака зрівняла рахунок – 2:2. Поступово «Капрі-Трейд» взяв зустріч під свій контроль. Більш юні опоненти почали частіше помилятися: як наслідок на 30 хвилині гри Орел з пенальті виводить свою команду вперед. Психологічно пропущений гол вплинув на мелагрейнівців, вони дещо впали духом і пропускають ще один м’яч – 2:4. Відповідно інтрига у матчі зникає. «Капрі-Трейд» далі без особливих зусиль доводять матч до перемоги. 

040218 1

(1 ліга) «Сміла» – Будище Черкаський р-н  0:1 (0:1) 

Голи: Лісняк 

Цікавий за інтригою матч. Обидві команди ведуть боротьбу за нагороди. Відповідно втрата трьох очок однією з команд, або нічия послабить їхні позиції. З урахуванням цих нюансів команди почали гру доволі таки активно, але особливо на ризик не йдуть. Будищанська команда віддає перевагу комбінаційному футзалу, де технічні Гуд і Бойко у змозі вирішити індивідуально ту чи іншу ситуацію. Сміла віддає перевагу більш силовому веденню гри. 

Поступово перевагою у грі заволоділи футзалісти з Черкаського району і Лісняк на 15 хвилині відкриває рахунок у поєдинку. Очікуваної гострої відповіді від смілян не відбулося. Навпаки будищанська команда посилює тиск, але змусити знову капітулювати голкіпера господарів не вдається. Перед самою сиреною на перерву Демиденко із Сміли дивом не зрівнює рахунок. 

040218 3a

Велика ціна перемоги змушує обидві команди після відпочинку ввімкнути швидкість. 10 хвилин пролітають миттєво. Протягом цього ігрового відрізку команди віддають перевагу дальнім ударом. Найближчим до успіху був спочатку Бойко, який не зумів реалізувати вихід сам на сам з воротарем смілян, а потім Поліщук не зумів замкнути дальню стійку. Господарі матчу організовують кілька якісних атак, під час яких намагаються вивести на ударну позицію Римського.

На 35 хвилині Поліщук міг подвоїти перевагу своєї команди, але м’яч після його удару летить повз ворота. Тривають доволі таки нервові завершальні хвилини зустрічі. Смілянська команда поки більше захищається, але коли вдається організувати контрвипад, то біля воріт будищанців стає «гаряче». До закінчення гри одна хвилина. Будище дуже близьке до успіху, сміляни організовують масований штурм воріт, але безрезультативно для себе і втрачає дуже важливі три очки. 

040218 4

(вища ліга) «Рятівник» Черкаси – «Хімелектробуд» Черкаси  1:1 (0:0) 

Голи: Горбань – Аджубей 

«Хімелектробуд» після вдалого старту у чемпіонаті, коли у чотирьох матчах здобув 9 очок, більше не відчував радості від набраних турнірних очок. Цікаво, що за підбором гравців хімелектробудівці заслуговують бути вище у турнірній таблиці. Чи вдасться їм набрати сьогодні залікові бали стане відомо згодом. Але зробити це буде надскладно: суперник доволі серйозний – «Рятівник», який веде боротьбу за нагороди вищої ліги. 

Гру команди, як і очікувалося, почали активно. Поступово почала «вимальовуватися» перевага рятівників. Їхні атак гострі, але поки без забитих м’ячів. Гості по ходу гри перелаштувалися і зробили ставку на контратаки. На 15 хвилині Аджубею вдається майже вийти самому на ворота суперника, але його наздогнав і недозволеним прийомом зупинив капітан «Рятівника» Панченко. Після штрафного удару у виконанні Аджубея шкіряна куля влучила у стійку воріт, а на добиванні за господарів зіграла вже поперечина воріт. Перший тайм закінчується «всуху» - 0:0. 

040218 5 На початку другої половини зустрічі близьким до успіху був Панченко із «Рятівника», але не зумів обіграти голкіпера опонентів Манжелу. Перевага господарів матчу поступово стає не такою переконливою. На 27 хвилині гри «Хімелектробуд» зусиллями Аджубея виходить вперед. «Рятівнику» гостру атаку організувати вдалося не відразу, а коли вдалося, то Агарін К. не влучив у ворота. У відповідь Гацанюк і Аджубей йдуть у відрив, але не змогли обіграти голкіпера. За 5 хвилин до закінчення матчу «Рятівнику» нарешті вдається зрівняти рахунок – 1:1. Закріпити успіх господарям гри відразу не вдалося, але «закрити» суперника на його половині поля вийшло. Можливо суперник свідомо пішов на захист свої воріт. У підсумку хімелектробудівці вистояли і зуміли після деякої паузи здобути турнірні очки. 

040218 6

(1 ліга) «Мрія» Червона Слобода – Михайлівка Кам’янський р-н  1:3 (1:3) 

Голи: Демчина – Лушпіган, Доненко, автогол суперника 

040218 7

До цієї зустрічі команди набрали по одному очку. Тим не менше у гравців мотивація не зникла: закінчити змагання на останньому місці особливо нікому не хочеться. То ж команди з перших хвилин гри почали обмін атаками. На 7 хвилині матчу попри всілякі очікування рахунок у грі відкрили червонослобідські футзалісти. Команда з Кам’янського району додала у швидкості і згодом вирівняла ситуацію на табло – 1:1. Більшого від команди Федоренка довелося чекати 10 хвилин, коли Михайлівка нарешті вийшла вперед. А гучну крапку у першій частині зустрічі поставив Доненко – 1:3.

На другу половину зустрічі головний тренер Михайлівки Федоренко одягнув костюм «ZORRО».Таке переодягання не додало активності михайлівській команді. Навпаки, хлопці з «Мрії» почали діяти більш рішуче, змушуючи нервувати захист господарів гри. Але михайлівчанам вдається дуже швидко повернути ігрову перевагу і далі контролювати хід поєдинку. Гравці «Мрії» проявляють старання, але помітно, що поки їм не вистачає досвіду, який обов’язково прийде з роками.

Михайлівка нарешті здобуває в одній грі "три очечки у карман". 

040218 8   

(1 ліга) «Олімп-Черкасиелеваторторг» Р. Поляна – Косарі, Кам’янський р-н  5:2 (3:2) 

Голи: Котолуп, Зубко, Караушан, Бондаренко, Мусієнко – Панасенко, Білоножко. 

Судячи з того як команди активно почали зустріч, то  помітне бажання в обох сторін перемогти. А по іншому, напевне і бути не може. Але тут кожна з команд хотіла якнайшвидше забити у ворота суперника комфортну кількість голів. Старт забитим м’ячам дала команда з Косарів. Далі так як швидко грали футзалісти, так і рахунок змінювався. «Перестрілка» у першому таймі закінчилася з рахунком 3:2 на користь команди з Руської Поляни.   

040218 9 Після перерви ситуація не змінилася: жодна з команд не має переваги. Але на 27 хвилині матчу господарям матчу вдається довести свою перевагу до 2 м’ячів. Косарі організовують одну за одним гострі атаки з Білоножко спереду, але воротаря «Олімп-Черкасиелеваторторг» обіграти поки не вдається. 

Розпочалися завершальні 4 хвилини зустрічі. У руськополянців вже 5 загальнокомандних фоллів. По воротах б’є Панасенко з Косарів – м’яч влучає у поперечину воріт. Перевага на боці кам’янських футзалістів, які намагаються вже вп’ятьох забити. Натомість господарі матчу пропустили у свої ворота 5 м’яч. 

040218 10

(вища ліга) «ПД Пивас» Черкаси – Катеринопіль 2:4 (1:2) 

Голи: Алєксєєв, автогол суперника – Бобінський, Силка, Островський (2) 

Глядачів очікує цікаве протистояння, де Катеринопіль грає як претендент на призове місце, а «ПД Пивас» - команда, яка за підбором виконавців, якимось дивом не знаходиться у верхній частині турнірної таблиці. 

Старт зустрічі гравці провели виважено, особливо не ризикуючи. Воротарі Зоря («ПД Пивас») і Соколовський (Катеринопіль) перші 5 хвили були більше у ролі статистів. Черкащани намагаються грати з яскраво вираженим форвардом Литвиновим, але того під чітким контролем тримають катеринопільчани. Команди багато комбінують, але на особливе загострення йти не поспішають. Триває 13 хвилина гри. Катеринополю вдається організувати швидкісну атаку, яку вдало завершує Силка - 0:1. Очікуваного у таких випадках штурму від черкащан не відбулося, ба навіть більше того, гості гри зуміли збільшити на 15 хвилині гри свою перевагу до 2 м’ячів. Катеринопільчани мають свіжіший вигляд, на відміну від своїх опонентів, які дещо втомлені.  Буває господарів підводить і влучність, як це було у випадку із ударом Алєксєєва з гольової позиції. Та все ж перед самою перервою Алєксєєву вдається скоротити відставання у рахунку – 1:2. 

Відразу після перерви «пивасики» притисли гостей до їхніх воріт, але без особливого загострення. А от контратака Катеринополя вийшла небезпечною і після удару Бобінського Зоря демонструє свою відмінну реакцію. Знову комплімент Зорі на 25 хвилині, після удару зі штрафного у виконанні Островського.   

040218 11 30 хвилина зустрічі: гравцям «ПД Пивас» все складніше стримувати натиск суперника на їхні ворота. А тут ще Зоря помиляється після дальнього удару від Островського і рахунок стає 1:3. 

За 5 хвилин до закінчення матчу черкащани помиляються при масованій атаці. І троє катеринопільських гравців виходять на воротаря «ПД Пивас», але Островський сам вирішує бити по воротах, де Зоря парирує удар. Господарі матчу міняють голкіпера на п’ятого польового гравця, таким чином задіюючи усі можливі варіанти для зміни ситуації. За півтори хвилини до закінчення матчу рахунок 2:3 і у «ПД Пивас» 5 загальнокомандних фолів. Черкащани атакують вп’ятьох, але пропускають у свої ворота від Бобінського. Катеринопіль виграє і продовжує боротьбу за верхні сходинки турнірної таблиці. 

040218 12

(вища ліга) «Митниця» Черкаси – «Металіст» Миронівка 1:3 (1:1) 

Голи: Шмиголь – Литовченко (2)Гончаров    

Щодо додаткової мотивації у цій грі, то черкащани, які три попередні зустрічі виграли і у разі виграшу у цьому матчі, можуть з 8 місця перескочити на 5 місце турнірної таблиці. Але тут потрібно враховувати, що «Металіст» так просто турнірні очки не віддає. 

У першій частині гри віддати перевагу тій чи іншій команді складно було. У відсотковому відношенні по кількості атак невеличка перевага на боці черкаської команди. Нулі на табло почали зникати наприкінці тайму. Спочатку на 19 хвилині гри Шмиголь виводить «Митницю» вперед, а згодом гостям вдається зрівняти рахунок – 1:1. 

040218 13 Після першої двадцятихвилинки «Металіст», окрилений успіхом наприкінці попереднього тайму, пішов цілеспрямовано на ворота черкащан і на 23 хвилині забив, такий бажаний, для них гол – 1:2. Уже йде другий тайм, а у «Митниці» ніяк не включиться у гру лідер їхніх атак Зоря. Поки цей гравець «пристрілюється» до воріт суперника. А от гості хоч і створюють відносно не багато гольових моментів, але реалізують їх краще, ніж суперник. Наприклад, як було на 31 хвилині, коли Литовченко робить рахунок 1:3.  «Митниці» відступати вже нікуди і вони міняють голкіпера на 5 польового гравця. 

Тривають нервові заключні хвилини гри, де «Митниця» ніяк не хоче визнавати, що сьогодні не їхній був день.  

040218 14 

(1 ліга) «Шполабудматеріали» – «Зоря» Білозір’я 8:3 (2:1) 

Голи: Маняк (2), Мальчик (2), Моторний, Калашнік, Вальчуковський, Невичеря – Тимошніченко, Чорний 

Матч для лідера турнірних перегонів у першій лізі команди «Шполабудматеріали» почався дещо нервово: суперник  застосував пресинг, не даючи багато часу на підготовку атак. А тут ще на 5 хвилині білозірці забивають гол - 0:1. Та все ж досвідчені шполяни беруть хід поєдинку під свій контроль і згодом забивають «Зорі» два м’ячі. Білозірці намагаються змусити суперника помилятися, але ті діють виважено і холоднокровно. 

Наприкінці тайму у «Зорі» Басараб головою переправляв м’яч у ворота, але шкіряна кула пролетіла повз ворота.

040218 15 Після перерви ситуація на майданчику кардинально не змінилася: шполянська команда, хоч і не поспішаючи, атакує, а їхній суперник чатує на помилку, щоб мати змогу забити ще один гол. І їм така тактика приносить результат, але перед цим вони пропускають третій гол у свої ворота, – 3:2. Маняк, через кілька десятків секунд повертає двоочкову перевагу – 4:2, а на 34 хвилині поєдинку шполяни вже виграють з рахунком 7:2. У даній ситуації відносно переможця гри ніхто сперечатися не буде. Залишатися дочекатися фінальної сирени і порахувати загальну кількість голів. 

У підсумку «Шполабудматеріали» робить вагомий крок до завоювання першого місця.  

040218 16

(вища ліга) «Шевченків край-2» Звенигородський р-н – Червона Слобода 5:1 (2:1) 

Голи: Гриб (2), Вдовика, Остренко, Гаврильченко – Сахно 

Так склалося, що команда, яка представляє у чемпіонаті Звенигородського району, маючи амбітні плани знаходиться майже на дні турнірної таблиці – нижче лише сьогоднішній їхній суперник із Червоної Слободи. 

Першими рахунок у зустрічі відкрив «Шевченків край-2», який підсилений двома гравцями з основної команди – Остренком та Аргєєвим. Та не встигли господарі матчу відчути радість перемоги, як Червона Слобода зрівняла рахунок- 1:1. Шевченківці спробували відновити статус-кво, але з таким суперником зробити це не легко. Щоправда, гості в атаці почувають себе впевненіше, а у захисті не так надійно і ближче до завершення першого тайму знову пропускають м’яч у свої ворота – 2:1. 

 Відпочинок між таймами не додав командам особливої активності. Триває майже рівна боротьба, де передбачити, кому знову посміхнеться фуртуна складно.  На 31 хвилині нарешті звенигородчанам вдається завершити результативно чергову флангову атаку – 3:1. Через хвилину «Шевченків край-2» виграє з рахунком 4:1. Червона Слобода робить відчайдушну спробу повернути інтригу у гру, але по ходу знову пропускає у свої ворота. Здається, футбольний потяг «Шевченків край-2» на шляху до перемоги не зупинити, що і підтверджує фінальна сирена.   

040218 18

(екстраліга)  «ПП Валюк» Черкаси – «Дніпро» Черкаси 1:3 (1:0) 

Голи: Стайков Г. – Лобов, Дєдов, Вакуленко 

Незважаючи на те, що цей матч для обох команд не мав турнірного  значення, на гру прийшли подивитися значна глядацька аудиторія. Футзалісти з перших хвилин дали зрозуміти, що гратимуть лише на виграш: «Дніпру», як учаснику чемпіонату України не гоже програвати, а «ПП Валюк» престижно було у дніпрян відібрати турнірні очки. Крім усього цей матч розглядався як підготовчий до зустрічі цих команд на II етапі змагань, де розігруватимуться медалі екстраліги. 

Отже матч команди почали на високих швидкостях, з боротьбою за м’яч на кожному клаптику майданчика. На 10 хвилині гри у господарів гри Стайкову Г. вдається відкрити рахунок у матчі – 1:0. Ще вчора, 3 лютого, «Дніпро» грав і вигравав у Запоріжжі, а через 24 години дома у чемпіонаті області потрібно знаходити сили, щоб відігруватися по ходу гри. А зробити це їм буде складно: суперник максимально злагоджено намагається діяти. 

040218 19 По серйозному за справу дніпряни взялися після перерви. Спочатку Вакуленку вдається нанести прицільний удар – 1:1. Поки не помітно, що гравці «Дніпра» втомлені, а навіть навпаки – у них ніби відкрилося «друге дихання». «Валюківцям» ніяк не вдається організувати атаку, яку можна буде результативно завершити. У «Дніпра» на 29 вдається атака по флангу, яку влучним ударом завершує Дєдов 1:2. Гідну відповідь господарям гри не вдається організувати. Команди обмінюються атаками. Вдаліше використовує свій шанс на 35 хвилині дніпрянин Лобов – 1:3. «ПП Валюк» у свої атаках починає задіювати воротаря Маценка.

Гостям вдається успішно оборонятися. До закінчення зустрічі одна хвилина, а команди за кожен м’яч борються так, ніби на кону вже золоті медалі. Але у обох команд це лише завершальна гра першого групового етапу. Фінальна сирена фіксує, що «Дніпро» не просту для себе гру закінчує перемогою.     

040218 20

(екстраліга)  «TITAN» Черкаси – «Цетус» Черкаси  5:1 (2:1) 

Голи: Гаркавий, Олійник (2), Шпурик, Біляк – автогол суперника 

Щодо інтриги у цьому матчі, то у разі перемоги «TITAN» може потиснути «Цетус» із четвертого місця, яке дозволяє продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату. 

Якщо проаналізувати перші три хвилини гри, то м’ячем частіше володіли титанівці, але особливої гостроти біля воріт «Цетуса» не було створено. До речі, на воротях у гостей знову змушений стояти польовий гравець Сидоренко. Чи зможе його засмутити Горкун, який із за травми змушених попередню гру у «TITAN» пропускати. На табло 10 хвилина зустрічі, а гра переважно проходить між штрафними майданчиками, тобто більше у середині майданчика. На 11 хвилині гри у титанівців проходить атака, яку влучним ударом завершує Олійник– 1:0. «Цетусу» ніяк не вдається забити у відповідь. Та у цьому їм допомагає суперник: автогол від №13 і рахунок стає 1:1. Проходить хвилина, а «TITAN» все продовжує забивати – цього разу вже у ворота суперника – 2:1.  

040218 21 Після перерви цетусівці спробували відразу вирівняти ситуацію, але зробити це завадив суперник. Ніби «Цетус» робить все правильно, але капітулювати голкіпера  «TITAN» ніяк не вдається. А от Сидоренко на 25 хвилині після удару Гаркавого втретє у зустрічі після провалу захисту знову змушений виймати шкіряну кулю із свої воріт. Через дві хвилини все той же Сидоренко демонструє відмінну реакцію, коли вчергове партнери по команді не відповідально грають у захисті. З таким підходом «Цетусу» складно буде хоча б зрівняти рахунок у зустрічі, що дасть змогу продовжити чемпіонат у першій четвірці. 

Поступово інціативою у грі заволодіває і притискає опонентів до їхніх воріт. «TITAN» вдається стримувати натиск. До закінчення гри  5 хвилин. Напруга на майданчика починає досягати свого піку. За 3 з половиною хвилини до закінчення гри Олійникскористався тим, голкіпер«Цетуса» підключився до атаки своє команди – 4:1. 

Здається, що лише диво може врятувати гостей від поразки. Але на завершальних секундах у їхні ворота влітає ще один гол. Таким чином  «TITAN» став автором  сенсації, вибивши із боротьби потужний «Цетус». 

040218 22

 

(екстраліга)  «Шарм» Черкаси – «Рувер»Черкаси  2:1 (1:1) 

Голи: Алєксєєв, Марченко – Гарнага 

Вже зрозуміло, що суперники наступний етап почнуть із різними турнірними завданнями. Тобто у цій грі ніякі завдання не стоять. Але команди проводять матч з настроєм, який у них до цього не завжди спостерігався. Тим цікавіше для глядачів. 

На старті гри «Рувер» завдав високий темп зустрічі, який «Шарм» змушений був підтримати. Вже на другій хвилині гри господарі матчу забивають гол – 1:0. Їхнього суперника це особливо не засмутило і він застосував пресинг. Наступне взяття воріт, але вже шармівських, сталося на 12 хвилині: Гарназі вдається застати зненацька Манжелу – 1:1. 

 Відпочивши, гравці обох команд додали у русі, намагаючись зіграти ефектно і ефективно. Багато пасів і ретельних підготовок атак.   Помітно, що сили у команд не безмежні. На 32 хвилині «Шарму» вдається вдруге у грі змусити Соколовського виймати м’яч із свої воріт – 2:1. «Рувер» поспішає відповісти тим же, але пройти захисні редути суперника ніяк не вдається. Дуже швидко наближається закінчення матчу: номінальні гості гри атакують вп’ятьох, але зрівняти рахунок їм так і не вдається. 

040218 24

(екстраліга) «Арка-UKRAVIT» Черкаси – «Одна Родина» Черкаси 2:4 (1:2)

Голи: Жерепа, Каймаков – Кучер (2), Звгородній Мойсєєв

У цій зустрічі має визначитися команда, яка припинить участь у чемпіонаті оьласті серед команд екстраліги. Переможець, відповідно, побореться за 5-8 місця. Щоправда «Одну Родину» влаштовує і нічия.

040218 25Те, що маленьке футзальне щастя потрібно шукати біля чужих воріт, учасники гри продемонстрували на старті гри, обмінявшись забитими голами. Далі між командами  більше позиційної боротьби, де гравці віддають перевагу швидкісному розвитку подій. На 16 хвилині гості забивають свій другий гол у зустрічі – 1:2. За дві хвилини до закінчення тайму у «Арки-UKRAVIT» 5 загальнокомандних попереджень, що змушує діяти обережніше. При цьому на останніх секундах періоду у господарів зустрічі вдається контратака, але у самий вирішальний момент Жерепа наступив на м’яч.

 Після перерви  «Арка-UKRAVIT» додав у швидкості, але миттєвого результату від цього не отримав. Пройшли 6 хвилин другої половини зустрічі, а «Одна Родина» не є частим гостем на половині суперника.  «Арка-UKRAVIT» продовжує настирливо шукати шляхи до воріт суперника і на 34 хвилині гри їй це вдається – 2:2. Для «Однієї Родини» ситуація стає тривожною, але ще не критичною. Але краще, щоб був забитий гол гості за три з половиною до фінальної сирени знову виходять вперед. А коли за 1 хв.15 секунд  «одна Родина» забила четвертий гол, то питання були зняті з повістки дня. 

«Арка-UKRAVIT» не набравши жодного турнірного очка і посівши 9 місце у екстралізі, припиняє участь у чемпіонаті. 

040218 26

(вища ліга) «Громада»Черкаси – «Росава-Наша Ряба » Степанці 2:4 (0:2) 

Голи: Осика, Вакуленко – Мірошников (2), Франчук, Нікітенко 

На те, що вечірній час, команди, напевне вирішили, не звертати уваги і стартонули відразу на максимальних швидкостях. Інше питання чи вистачить у гравців сил на весь матч. Але «Громаді», якщо вона хоче продовжити боротьбу за перше місце потрібно не лише підтримати високий темп, а й бути кращими. Та сталося не так, як гадалося і на 12 хвилині гри команда з Канівського району відкриває рахунок у грі – 0:1. Тут варто відзначити, що резервів у черкащан для підсилення матчу не багато: Агарін М. відсутній, а Вакуленко має дещо втомлений вигляд. А от «Росава-Наша Ряба» демонструє не лише відмінну фізичну підготовку, а й влучно б’є поворотах, як у випадку з ударом Мірошникова на 17 хвилині гри – 0:2. Перший тайм так і закінчився з рахунком 0:2. 

040218 27 Рахунок на табло після першого тайму змушує «Громаду» йти вперед, де їх зустрічає міцний захист степанецької команди. Зі свого боку «Росава-Наша Ряба» Степанці не лише успішно обороняється, а й активно діє попереду, де на 25 хвилині зустрічі знову змушує воротаря із протилежної команди виймати м’яч із воріт – 0:3. 

До закінчення матчу командам залишилося зіграти ще 12 хвилин, а «Громада» вже програвала 0:4. Здається команду із Степанців сьогодні вже ніщо не зупинить. Щоправда ближче до фінальної сирени черкащанам нарешті вдається забити два м’ячі. 

Фінальна сирена фіксує перемогу команди «Росава – Наша Ряба». Щодо «Громади», вони значно собі ускладнили життя у боротьбі за золоті нагороди.    

040218 28

Читайте нас у Telegram-каналі. Там коротко і ясно.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter

Останні новини

29 березня 2024
Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал
00:22
Офіційно: над Черкащиною сили ППО збили ворожі БпЛА
28 березня 2024
20:03
У Золотоноші двоє канівчан розкладали "закладки"
19:04
У Черкасах п'яний водій наїхав на припарковане авто
18:05
У Черкасах на Дніпрі шукають людину
17:02
На Черкащині у понад 55 гектарів неефективно використовуваних земель зміняться власники
16:46
В Умані чоловік збував небезпечний наркотик
16:25
Черкаський Соборний парк передали на баланс комунального підприємства
15:50
У Черкасах зіштовхнулися дві автівки
15:07
Жовтий рівень небезпеки: на Черкащині посилиться вітер
14:47
В уманському виші відреагували на різанину, у якій загинув студент
14:08
У Черкасах пенсіонер повідомив про фейкову підготовку вибуху в квартирі родичів
13:50
Черкаські енергетики терміново звернулися до власників генеруючих установок
13:19
Де автівка збила хлопчика: біля Палацу молоді встановлять світлофор
13:09
Втік, щоб поїхати до дівчини: на Звенигородщині шукали неповнолітнього
12:45
Черкаським піротехнікам передали підсилення
12:19
У Черкасах поліція під час нічних патрулювань звертає особливу увагу на зібрання молоді біля одного із ТРЦ
12:02
Які фільми черкащани можуть подивитися в кіно (АФІША)
11:51
У Черкасах для членів добровольчих формувань змінили порядок виплати грошової підтримки
11:31
У Черкасах кухарі дитячих садочків отримуватимуть більшу зарплату
10:49
На Чигиринщині прощатимуться із полеглим захисником
10:02
У Черкасах низка будинків будуть без електропостачання
09:50
У Черкасах біля Долини троянд хочуть побудувати апарт-готель висотою 33 метри