29.01.18 11:35

Якими були результати восьмого туру чемпіонату Черкащини із футзалу?



Якими були результати восьмого туру чемпіонату Черкащини із футзалу?

 

У ПС "Будівельник" 28 січня відбулися чергові матчі у рамках чемпіонату Черкаської області із футзалу.

До вашої уваги звіти із матчів, інформує Черкаський спорт.

8 тур, 28 січня (неділя) 2018 року

(1 ліга) Будище, Черкаський р-н  «Мрія» Червона Слобода 6:1(3:0)

Голи: Поліщук (4), Лісняк, Цал-Цалко – Чубенко 

280118 00

Вже на 25 секунді зустрічі будищанська команда відкрила рахунок у матчі. З огляду на те, що на  лаві запасних їхнього суперника лише один гравець, то очікувалося, що досвідчені футболісти з Будища скористаються цією перевагою. Але сталося так, що пропущений м’яч додав впевненості юним гравцям «Мрії» і вони далі не лише якісно грають у захисті, а по можливості атакують. Лише на 14 хвилині зустрічі Поліщуку вдалося знайти шпаринку у захисті червонослобідської команди – 2:0. Цікаво, що і цей гол особливо не вплинув на настрій гостей і вони продовжували чинити опір, але під кінець тайму знову пропустили гол у свої ворота.

280118 2 

Маючи гандикап у 3 м’ячі Будище другу половину матчу, у порівнянні з першою, почало не так активно і свої атаки готують більш ретельніше. Наступний м’яч у ворота команди з Червоної Слободи залетів на 25 хвилині. У будищанців стає помітним бажання покращити свою різницю забитих і пропущених м’ячів і вони починають діяти швидше і ще забивають два м’ячі. Але «Мрії» вдається провести вдалу атаку і забити гол престижу.

 

 (1 ліга) «Капрі-Трейд» Черкаси – «Сміла»  2:4 (1:3)

 Голи: Ворона, Гаврюшенко – Римський (2), Хоменко, Балозян

 На цей матч прогнозів, щодо кінцевого результату було багато і різних, але всі сходилися на тому, черкащанам буде не просто. І вже на першій хвилині гри Хоменко із Сміли відкриває рахунок у зустрічі – 0:1. «Капрі-Трейд» на пропущений гол особливою активністю не відповів. Коли гра проходила у відносно спокійному руслі хтось із смілян робить пас на Римського, який ударом головою з розвороту несподівано для голкіпера «Капрі-трейд» Дяка переправляє шкіряну кулю у ворота – 0:2. Тут нарешті черкащани «проснулися» і акцентовано пішли на штурм воріт смілян. Забити гол їм вдалося не з першої спроби – 1:2. Майже відразу у черкащан була можливість і зрівняти рахунок, але для гостей все обійшлося без взяття їхніх воріт. А от за 2 хвилини до закінчення першої половини зустрічі  Римському вдруге вдається засмутити Дяка – 1:3. 

280118 3

З перших хвилин 2 тайму черкаська команда цілеспрямовано пішла на штурм смілянських воріт і змушує суперника більше думати про оборону ніж атаку. Двічі небезпечно б’є по воротах гостей Орел і в обох випадках воротар реагує на удар. Сміляни не лише вдало обороняються, а й гостро атакують: на 28 хвилині Балозян відбирає м’яч у Орла, виходить сам на сам з воротарем черкащан і збільшує перевагу своєї команди до трьох м’ячів – 1:4. Над черкаською командою починає нависати загроза поразки та згодом їй вдається скоротити відставання у рахунку до 2 м’ячів і повернути інтригу у зустріч – 2:4. На 36 хвилині дуже близьким до успіху був Марущак, але смілянський голкіпер зумів парирувати удар. За півтори хвилини до закінчення матчу «Капрі-трейд» бере тайм-аут, де приймається рішення задіяти в атаці і воротаря, але до закінчення матчу рахунок так і не змінився. 

280118 4

 

(вища ліга) Червона Слобода – «Рятівник» Черкаси 0:2 (0:0) 

Голи: Блонський (2) 

«Рятівник» по спортивному агресивно почав матч і з перших хвилин притиснув суперника до його воріт. Черкащани багато комбінують, але гравцям із Червоної Слободи вдається успішно захищатися. Тут варто відзначити, що за цією грою спостерігаю ВІП-глядачі – екс-тренер «Черкаського Дніпра», заслужений майстер спорту СРСР Вадим Євтушенко та відомий політик, наш земляк Микола Томенко. 

Проходить 15 хвилина зустрічі, а рахунок у грі 0:0. Ситуація на майданчику незмінна: «Рятівник» майже постійно атакує, червонослобіські футзалісти вдало захищається. Цікаво, що у господарів матчу в активі лише три турнірні очки, а їхній суперник веде боротьбу за нагороди змагань. Перший тайм так і закінчується «сухою» нічиєю. У тому, що черкащанам не вдається забити гол, потрібно відзначити надійну гру воротаря Червоної Слободи Куліша. 

280118 6 

Після перерви ситуація не змінилася: «Рятівник» продовжує атакувати, а їхній суперник відповідає поодинокими контрвипадами, але доволі гострими. На 22 хвилині гри Дяченку ледь не вдалося вийти сам на сам з воротарем черкащан. Час летить невпинно і на табло спливає вже 30 хвилина зустрічі, а рахунок так і залишається не відкритим.Поступово черкаська команда стає ближчою до взяття воріт: двічі після ударів Мельничука і Горбаня Червону Слободу рятує стійка і перекладина воріт. На 33 хвилині зустрічі за гру рукою у бік господарів матчу арбітр призначає штрафний удар, який реалізує Блонський – 0:1. По ходу у Червоної Слободи набралося 5 загальнокомандних фолів. «Рятівник» не зменшує обертів, намагаючись забити ще. На 37 хвилині Блонський реалізує дев’ятиметровий удар – 0:2. Червоній Слободі щось кардинально змінити у цій ситуації вже складно і матч закінчується перемогою рятівників. 

280118 5

 

(1 ліга) Михайлівка Кам’янський р-н – «Олімп-Черкасиелеваторторг»  Р. Поляна  3:4 (2:1) 

Голи: Босий, Погребняк (2) – Караушан (3), Зубко 

Незважаючи на те, що між собою зустрічалися команди не з верхньої частини турнірної таблиці, гра була у центрі уваги. Насамперед усіх хвилювало, яку тактику на цей матч обере головний тренер михайлівської команди Федоренко. Та вже на старті гри команда з Михайлівки пропускає у свої ворота. Такий початок особливо не зіпсував настрій господарям матчу, які зробили ставку на ретельній підготовці кожної атаки. І згодом такий хід дав свій результат: спочатку після удару Босого рахунок став рівним, а через дві хвилини Погребняк вивів михайлівську команду вперед – 2:1. Такий перебіг подій спонукав гравців з Руської Поляни діяти швидше, що вони і зробили. Михайлівська команда змушена була кінцівку тайму частіше проводити на своїй частині поля.

280118 7

 На початку другого тайму господарі поля втретє приголомшили свого суперника проведенням якісної атаки із влучним завершальним ударом – 3:1. «Олімп-Черкасиелеваторторг» змушений був мобілізувати свої сили і на 33 хвилині відставання у рахунку скорочує. Михайлівські якось не всерйоз віднеслися до активізації суперника і згодом дають можливість Караушану зрівняти рахунок у грі – 3:3. Нічийний рахунок змушував команди починати з нуля. Команда з Руської Поляни змінює акценти у своїх атакувальних діях і частіше на ударну позицію виводить Караушана. На 34 хвилині гри форварду вдається вдруге у матчі дальнім ударом змусити воротаря виймати шкіряну кулю із сітки своїх воріт – 3:4. За півтори хвилини до закінчення матчу у Доненка був відмінний шанс зрівняти рахунок, але гравець не зумів скористатися цим шансом. 

280118 8

 

(1 ліга) Косарі Кам’янський р-н – «Шполабудматеріали»  0:6 (0:1) 

Голи: Маняк (4), Моторний (2), Мойсеєв

Велика ціна перемоги у цій грі змушувала команди діяти зі стартових хвилин гри обережно. Щоправда у потрібний момент гравці пришвидшувалися і біля воріт ставало «гаряче». Господарі матчу мають дещо свіжіший вигляд. Щодо шполян, то у деякі моменти вони не встигають за м’ячем та суперником і змушені порушувати правила. Але який би настрій не був у гравців «Шполабудматеріали» свій гол у першому таймі вони забили і у доброму настрої пішли на перерву.

280118 9 Відпочинок позитивно вплинув на гру команд у другій частині зустрічі. Мінімальна, а відповідно, ризикована перевага змушувала шполянську діяти швидше. До такого перебігу подій суперник був не готовий, тож став помилятися. В один з моментів воротар команди Косарі вийшов далеко з воріт, «підчищаючи» огріхи партнерів, та програв боротьбу за м’яч Маняку, який подвоїв перевагу своєї команди. Не пройшло і 2 хвилин, шполяни вже вигравали з рахунком 3:0. На 31 хвилині матчу Маняк влучним ударом з 16 метрів зі штрафного по воротах суперника зробив вагому заявку на перемогу. Далі команди почали грати без особливих захисних зобов’язаняь, щоправда м’ячі влітали лише у ворота команди з Кам’янського району. 

280118 10

(вища ліга) Катеринопіль – Яснозір’я Черкаський р-н  1:3 (1:0) 

Голи: Бобінський – Мишенко (2), Ткаченко 

До гри з лідером турнірної таблиці катеринопільська команда підійшла максимально мобілізованою і з 7-ма гравцями на лаві запасних. Яснозір’я у свою чергу ослаблений відсутністю Колоса і Чорного, але у команді достатньо кваліфікованих гравців, які можуть замінити відсутніх осіб. 

Протягом перших 10 хвилин гри команди особливо не поспішали форсувати події: грають обережно з великою кількістю передач. Яснозірська команда намагається вивести на ударну позицію Ткаченка, але у гравця або удар не виходить, або м’яч летить мимо воріт. Катеринопіль зустрічає суперника далеко на підході до своєї штрафної. На 15 хвилині провалюється захист господарів матчу і Мишенко виходить сам на сам із Соколовським, але не зумів обіграти голкіпера. Через хвилину вже Марченко виймає зі своїх воріт круглого після удару Бобінського, який завершив якісно організовану атаку своєї команди  - 1:0. За 2 хвилини до перерви Силка вибиває головою м’яч із пустих воріт Катеринополя. Через кілька десятків секунд Мишенко знаходячись навпроти воріт не влучає у них. Лунає сирена на перерву, яка у даний момент необхідна господарям гри.  

280118 11

На старті II половини гри небезпечно Бобінський, та влучає у голкіпера яснозірських воріт. Суперник відповідає гострим моментом не скоро. На 25 хвилині гри гостям все таки вдається зрівняти рахунок у грі – 1:1. У відповідь господарі матчу організовують кілька небезпечних для суперника атак, дві з яких Король дивом не завершив взяттям воріт суперника. Далі у Яснозір’я проходить атака, яка завершується прикрим голом у ворота Катеринополя – 1:2. Господарі матчу йдуть на ризик, задіявши і воротаря в атаці. Деякий час така тактика дає результат, але за три хвилини до закінчення матчу Ткаченко з Мишенком скористалися закономірною увагою свого суперника до атак – 1:3. 

280118 12

 

(1 ліга) «Зоря» Білозір’я – «Альянс» Черкаси  6:9 (1:6) 

Голи: Басараб, Зенков, Тимошніченко (2), Половинка (2) – Шепель (5), Вовк (2), Конєц 

Уже на 30 секунді гри Вовк вивів черкащан вперед. «Альянс» грає розкуто і невимушено. «Зоря» спробувала організувати результативну відповідь, але відразу пройти захисні редути «Альянсу» не вдалося. Натомість гостям вдається частіше створювати гольові моменти і доводити їх до логічного завершення. Вже на 10 хвилині гри черкащани вигравали з перевагою у 4 м’ячі. До закінчення тайму свою ігрову перевагу альянсівці продовжували справно втілювати у забиті голи. При цьому білозірській команді наприкінці тайму нарешті «розпечатати» ворота черкащан. 

280118 13 Цікаво, що відразу на початку другої двадцятихвилинки «Зоря» знову забиває і рахунок стає 2:6. Далі пішла гра у відкритий футзал без особливих зобов’язань команд у захисті і протягом наступних 5 хвилин частіше вже забивали гравці «Зорі» - рахунок на табло 5:7. Безвідповідальна гра черкащан у захисті дала свій миттєвий результат. Це з одного боку. А з іншого боку - як тільки «Альянс» вмикав швидкість так і атака закінчувалася голом. За 5 хвилин до закінчення матчу рахунок вже був 6:8, але це ще був не кінець. Загалом команди на двох забили у цій грі 15 м’ячів, що є повторенням рекорду першої ліги по кількості голів забитих в одній грі. 

280118 14

 

(вища ліга) «Металіст» Миронівка – «ПД Пивас» Черкаси 4:4 (3:2) 

Голи: Шмельов, Харченко (2), Литовченко – Хрипченко (3), Масло 

На 11 секунді гри Масло вже відкрив рахунок у грі. Не пройшло і хвилини, а «ПД Пивас» вже вигравав 2:0. Ще кілька хвилин черкащани тримали у напрузі ворота миронівців, а потім ситуація на майданчику різко змінилася. «Металіст» розібравшись із своїми емоціями почав планомірний наступ на ворота «ПД Пивас» . Якщо у нападі черкащани діяли відмінно, то у захисті навпаки.  З 7 по 12 хвилину гри господарі матчу змусили суперника помилятися і, як результат, у ворота гостей влетіло три м’ячі і вони вже програвали. Безгуба і компанія не очікували такої зміни. З їхнього боку було організовано тривалий штурм воріт опонентів, але до кінця тайму створити гольову атаку так і не вдалося. 

280118 16

Після відпочинку команди почали грати «веселіше». Гострих моментів почало з’являтися більше. У пропорційному відношенні частіше біля воріт суперника черкащани і на 5 хвилині Хрипченку вдається зрівняти рахунок – 3:3. Господарям матчу потрібно було кілька хвилин, щоб знайти слабке місце у захисті суперника і знову повести у рахунку. «ПД Пивас» організовує черговий штурм і осаду воріт миронівців, але м’яч вперто оминає сітку воріт «Металіста». А якщо і летить шкіряна куля у ворота, то на шляху з’являється стійка воріт. Та все ж за 2 хвилини до завершення гри Хрипченко ударом зі штрафного вдруге у матчі робить рахунок рівним – 4:4. До фінальної сирени голом могла відзначитися як одна так і інша команд, але у підсумку розійшлися миром.

280118 15

(екстраліга) «Одна Родина» Черкаси  «Шарм» Черкаси  3:6 (1:1) 

Голи: Панасенко, Мойсєєв, Гвоздь – Алєксєєв (5), Кучер 

280118 17

Ну, що можна очікувати від гри команди, одна з яких знаходиться на другому місті, а інша на передостанньому місці турнірної таблиці? Звичайно самовідданої боротьби «Однієї Родини» за турнірні очки? Щодо «Шарму», то їхнє завдання - звести до мінімального усі ризики пов’язані з втратою очок. Попри усі очікування, першими гол на 2 хвилині цієї зустрічі забили господарі матчу. Після забитого м’яча «Одна Родина» не «сіла» у захист, а на рівних продовжувала змагатися із суперником. Лише на 13 хвилині Алєксєєву вдалося влучно завершити одну з багатьох атак «Шарму» 1:1. На табло вже пробігли 15 хвилин зустрічі. Гості зустрічі поступово беруть гру під свій контроль. Але шармівцям ніяк не вдається взяти під свій «контроль» поки бездоганно граючого голкіпера «Однієї Родини» Дяка. 

280118 18

На старті другої половини зустрічі суперники обмінялися гострими атаками. «Одна Родина» намагається не програвати жодного єдиноборства за м’яч. На 22 хвилині Алєксєєву вдається змусити голкіпера з протилежного боку майданчика виймати вдруге м’яч із воріт – 1:2. Господарі матчу побігли відігруватися, але отримали гол у свої ворота 1:3. Після цього особливо на майданчику мало що змінилося і головний тренер «Однієї Родини» Криштоп бере тайм-аут. Коротка і емоційна розмова тренера з гравцями майже відразу дала результат - відставання у рахунку скоротилося до одного гола – 2:3. Та не довго господарі раділи успіху – «Шарм» забиває свій 4 м’яч, а через 1 хвилину і 5 гол. До закінчення матчу ще 5 хвилин. При всій повазі до старання «Однієї Родини», напевне про інтригу у цій грі потрібно забувати. До закінчення зустрічі команди обмінялися ще забитими голами.   

280118 f

 Виступ танцювальної студії «Фрея» 

 

(екстраліга) «Рувер» Черкаси – «ПП Валюк» Черкаси  1:2 (0:1) 

Голи: Андрейченко А. – Александров, Черниш 

Те що «Рувер» може зіпсувати настрій будь якій команді, було продемонстровано два тижні тому, коли черкащани обіграли «Шевченків край». З урахуванням цього факту, «ПП Валюк», як фаворит звітного матчу, не побіг без оглядки забивати гол. Можна сказати, що навіть «руверці» проявили більше бажання відкрити першими рахунок у грі. Триває безкомпромісна з перемінного зміною переваги гра. На 12 хвилині матчу Алєксандров першим розібрався у ситуації біля воріт «Рувера» і відкрив рахунок у матчі – 0:1. Зрозуміло, що суперник спробував відразу відігратися, але швидко це зробити з таким суперником було складно. За дві хвилини до перерви Голуб у «ПП Валюк» виконує 9 метровий штрафний удар за понадлімітні фоли, але збільшити перевагу своєї команди йому не вдається. 

280118 19 Мінімальна перевага у рахунку змушувала «ПП Валюк» діяти після перерви наполегливіше, що вони і почали робити. Їхній суперник при першій нагоді налаштований організувати миттєву контратаку.  Та все ж на 28 хвилині гостям вдається забити ще один м’яч – 0:2. До закінчення гри ще багато часу, тож «ПП Валюк» не збирається зупинятися на досягнутому і посилює тиск. Захопившись атаками гості прогавили атаку «Рувера» і рахунок у грі знову стає хитким 1:2. За 3 хвилини до закінчення матчу «Рувер» бере тайм-аут. Перед цим руверці отримують право на пробиття перспективного штрафного удару. Ні тайм-аут ні штрафний забитих голів «Руверу» не додали. Але впевненості у їхніх діях додалося і біля воріт «ПП Валюк» стало «гаряче», де свою відмінну реакцію демонструє Маценко.  А найголовніші події розгорнулися на завершальних секундах гри, коли гравець «Рувера» Андрейченко О. виконував 9-ий штрафний удар. Нервова напруга у той момент у гравців обох команд, а особливо у «валюківців», на булау найвищій точці. Але удар у Андрейченка О. не вийшов точним і «ПП Валюк» святкує таку важливу для нього перемогу. 

(вища ліга) «Росава-Наша Ряба» Степанці – «Шевченків край-2» Звенигородський р-н  5:2 (0:2) 

Голи: Мірошников (3), Бовшик, Нікітенко – Каплюченко, Вдовика 

Так склалося, що обидві команди у 2018 році у чемпіонаті області ще не вигравали. Таким чином футзалісти по обидві сторони майданчика  скучили за перемогами, про що, власне, і засвідчила активність гравців у перші 10 хвилин гри. Згодом темп зустрічі дещо впав і команди почали ретельніше готувати свої атаки. Протягом 75 секунд ігрового часу за 5 хвилин до завершення тайму у степанецької команди спочатку набирається 5 загальнокомандних голи, а потім у їхні ворота з гри залітає 2 м’ячі. Отак за рівної гри «Шевченків край-2» зумів максимум «вижати» із дуже короткого відрізку матчу. У завершальні хвилини тайму «Росава-Наша Ряба» намагається скоротити відставання у рахунку, але справа до забитого голу так і не доходить. 

280118 21 Перерва позитивно подіяла на команду із Канівського району, яка зусиллями Мірошникова на 22 хвилині скоротила відставання у рахунку – 1:2. Окрилені успіхом степанецькі футболісти спробували під шумок і зрівняти рахунок, та не вийшло. Звенигородці зробили ставку на швидкі контратаки, але суперник грає у захисті уважно. Згодом Мірошников із «Росава-Наша Ряба» зрівнює рахунок у грі. Не проходить і двох хвилин як у господарів матчу забиває Бовшик – 3:2. Цей гол вибив з колії звенигородську команду і вона до закінчення зустрічі пропустила ще два м’ячі.    

280118 22

 

(екстраліга) «Цетус» Черкаси – «Шевченків край» Звенигородський р-н 1:1 (1:0)

Голи: Скорняков Є. – Дєєв 

Достатньо подивитися на турнірну таблицю екстраліги, щоб зрозуміти велика важливість цього матчу для «Цетуса» і «Шевченкового край». Гру команди почали однаково активно і до 7 хвилини матчу особливою ігровою перевагою ніхто не володів. А саме на 7 хвилині рахунок у грі відкрили черкащани. Створити гідну відповідь звенигородцям ніяк не вдається: суперник пресингує по всьому майданчику, не даючи багато часу на прийняття якогось рішення.  

280118 23 

За 5 хвилин до закінчення першого тайму Остренко виходить сам на сам із воротарем «Цетуса», але голкіпер діє самовіддано. Потрібно відзначити, що ворота черкащан захищає номінальний польовий гравець Сидоренко. До закінчення тайму він ще не раз виручає свою команду від пропущеного гола. 

На 30 секунді другого тайму Дєєв із «Шевченкового краю» наважується на дальній удар, який досягає мети – 1:1. І знову командам все починати з початку. Звенигородцям потрібно вигравати, щоб мати шанс на попадання до першої четвірки турнірки. Відповідно й потрібно ризикувати, але цетусівці як і раніше не дають супернику спокійно приймати м’яч, та й і самі небезпечно атакують.  Поступово гра набуває нервового характеру, де ціна найменшої помилки зростає у рази. За три хвилини до закінчення у «Цетуса» в пасиві 5 загальнокомандних фолів. «Шевченків край» на завершальних хвилинах намагається організувати штурм, але до прицільного завершального удару справа не доходить. 

Для "Шевченкового краю" це була завершальна гра на першому груповому етапі чемпіонату області. Далі звенигородці продовжать боротьбу за 5-8 місця.

280118 24

 

 (екстраліга) «Дніпро» Черкаси  «TITAN» Черкаси – 4:2 (2:0) 

Голи: Лобов, Коркішко, Яцишин – Горбинко, Олійник 

У пасиві гостей гри лише одна поразка, яку вони зазнали на початку листопада минулого року. Таким чином дніпрян очікує не простий матч, хоча суперник гратиме без свого основного гравця Горкуна, який травмований.

Пройшли 8 хвилин гри, протягом яких відсоток володіння м’ячем за «Дніпром», але на рахунку це ніяк не позначається.  Господарі матчу ніби все роблять правильно, ретельно готуючи атаки, але вийти на ударну позицію їм не дають титанівці. Помітно, що в арсеналі «Дніпра» є не одна награна до автоматизму комбінація, є кваліфіковані виконавці, але першого забитого гола у їхньому виконанні вболівальникам доводиться чекати 15 хвилин. Через 30 секунд, після пропущеного гола, дніпряни подвоїли свою перевагу – 2:0. Після цього господарі дещо збавили оберти, але інціативу у грі супернику не віддали.

280118 25 

У перерві матчу граючий тренер «TITAN» Гамалій щось емоційно розказував гравцям. Чи позначиться це на рахунку дізнаємось згодом.

Незважаючи на перевагу у рахунку, дніпряни зі стартових секунд другої двадцятихвилинки цілеспрямовано пішли штурмом на ворота опонентів, але титанівці стійко обороняються і при першій нагоді відповідають гострим моментом. Як наприклад сталося на 25 хвилині зустрічі коли Горбинко скорочує відставання у рахунку  – 2:1. 

Після пропущеного гола очікувано «Дніпро» починає обстріл воріт Кудіна, але раз по раз голкіпер відводить загрозу від своїх воріт. Титанівцям ніяк не вдається організувати якісну атаку. А от Степанов після пасу Яцишина проштовхує шкіряну кулю у ворота «TITAN» - 3:1. Через 40 секунд Олійник у гостей повертає інтригу у грі 3:2, та не надовго – Яцишин робить рахунок 4:2. До закінчення матчу  1 хв. Тривають цікаві за напругою завершальні хвилини гри, але більше голів команди не забивають. «Дніпро» здобуває перемогу і достроково здобуває путівку до завершального раунду. Цікаво, що «TITAN» програвши, залишається претендентом на попадання до першої четвірки. 

280118 26

 

(вища ліга) «Хімелектробуд» Черкаси  «Митниця» Черкаси 3:5 (0:2) 

Голи:Нікішов, Авер’янов, Орел – Зоря (4), Кіт 

Зустріч сусідів по турнірній таблиці почалася феєрично для «Митниці», яка на третій хвилині зустрічі вже вела у рахунку 2:0. Як так сталося, гравцям «Хімелектробуд» буде складно пояснити. Але пояснення поясненнями, а ситуацію виправляти потрібно, тим паче, що виграш «Митниці» дозволить обігнати своїх опонентів у турнірній таблиці.  У «Хімелектробуда» є всі ресурси, змінити ситуацію на свою користь, так само як і можливість у гостей утримати переможний рахунок.  

280118 27 Якщо порівняти усі матчі сьогоднішнього туру, то ця зустріч, незважаючи на вечірній час, є однією з найвидовищніших: усі гравці, без винятку, діють швидко і ефективно. 

На стартовій секунді гри Манжела рятує «Хімелектробуд» від пропущеного гола, але через мить вже був безсилий щось змінити – 0:3.  Тут же господарі матчу відкривають лік своїм забитим голам – 1:3 і повертають інтригу у гру. Та іншої думки з цього приводу був Зоря, який свій індивідуальний прохід завершує результативно – 1:4. «Хімелектробуд» знову забиває гол. 

За 10 хвилин до закінчення зустрічі помітно, що учасники матчу втомилися, а, відповідно, кількість помилок при передачах зросла. Більше сил у «Митниці», яка вчергове «розписується» у воротах суперника. Поступово до гравців повернулася жвавість у їхніх діях і атаки в обидва боки стали гострішими, але рахунок на табло до закінчення матчу змінився лише один раз.   

280118 28

Читайте нас у Telegram-каналі. Там коротко і ясно.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter

Останні новини

29 березня 2024
Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал
00:22
Офіційно: над Черкащиною сили ППО збили ворожі БпЛА
28 березня 2024
20:03
У Золотоноші двоє канівчан розкладали "закладки"
19:04
У Черкасах п'яний водій наїхав на припарковане авто
18:05
У Черкасах на Дніпрі шукають людину
17:02
На Черкащині у понад 55 гектарів неефективно використовуваних земель зміняться власники
16:46
В Умані чоловік збував небезпечний наркотик
16:25
Черкаський Соборний парк передали на баланс комунального підприємства
15:50
У Черкасах зіштовхнулися дві автівки
15:07
Жовтий рівень небезпеки: на Черкащині посилиться вітер
14:47
В уманському виші відреагували на різанину, у якій загинув студент
14:08
У Черкасах пенсіонер повідомив про фейкову підготовку вибуху в квартирі родичів
13:50
Черкаські енергетики терміново звернулися до власників генеруючих установок
13:19
Де автівка збила хлопчика: біля Палацу молоді встановлять світлофор
13:09
Втік, щоб поїхати до дівчини: на Звенигородщині шукали неповнолітнього
12:45
Черкаським піротехнікам передали підсилення
12:19
У Черкасах поліція під час нічних патрулювань звертає особливу увагу на зібрання молоді біля одного із ТРЦ
12:02
Які фільми черкащани можуть подивитися в кіно (АФІША)
11:51
У Черкасах для членів добровольчих формувань змінили порядок виплати грошової підтримки
11:31
У Черкасах кухарі дитячих садочків отримуватимуть більшу зарплату
10:49
На Чигиринщині прощатимуться із полеглим захисником
10:02
У Черкасах низка будинків будуть без електропостачання
09:50
У Черкасах біля Долини троянд хочуть побудувати апарт-готель висотою 33 метри