“Майстер-шеф” шукав талановитих кулінарів-аматорів у Черкасах
Реклама
В Черкасах пройшов передкастинг відомого телевізійного проекту “Майстер-Шеф”, повідомляє іn.ck.ua.
Кулінари-аматори міста змагались за можливість потрапити на великий столичний кастинг у складі топ-100.
На початковий черкаський відбір зареєструвалось близько 50 учасників. Згідно з правилами, кожен з претендентів приніс на кастинг готову страву в цікавій презентації.
Відбір відбувався не лише за кулінарними здібностями, важливим фактором також є активність спілкування з журналістами перед камерою, наскільки персонаж обізнаний в кулінарії та цікавий для глядача.
Декому з бажаючих довелось по декілька годин чекати своєї черги, аби продемонструвати свої знання та вміння. Але всі сподівались, що саме їх страва зрештою стане однією з кращих в Черкасах і дасть путівку на телевізійні зйомки.
— За освітою я кондитер. Тому все нове й надзвичайне у випічці просто обожнюю, — розповідає Катерина Бутова, — На сьогоднішній відбір принесла тістечко з кремом. Його особливість в тісті: в процесі випічки воно розслоюється таким чином, що формується м’яка скоринка з кремом всередині. Коли почула про кастинг в Черкасах, вирішила, що не пробачу собі, якщо не піду, не використаю цю можливість, адже до Києва на такий попередній відбір, мабуть, не наважилась би їхати. Але, звичайно, якщо пройду сьогодні, то в ТОП-100 обов’язково поїду.
—Готую я давно, років з тринадцяти. Я ріс із мамою, тому часто допомагав їй на кухні, багато чому вчився, потім і експериментувати почав. Починав з бутербродиків, потихеньку страви ставали все складнішими. І хоча моя професія не пов’язана з кулінарією, кухня залишилась моїм хобі, — ділиться учасник кастингуСтаніслав Іллічов, — Сьогодні презентуватиму медальйони з телятини з фініками, руколою, базиліком в незвичайному соусі. Це теж результат експериментів і проб, я дуже люблю готувати м’ясо, і в мене це добре виходить. Раніше я вже готував медальйони, але з трохи іншим соусом, у цього варіанту сьогодні дебют. Сподіваюся, його оцінять належним чином. Я вже готовий їхати до Києва й далі дивувати своїми стравами.
Готую багато для своєї родини, для синів та чоловіка. Моя любов до кулінарії дивним чином передалась одному із синочків, він завжди допомагає мені на кухні, навіть до кулінарного училища хоче вступати. Хотів взяти участь в дитячому “Майстер-Шефі”, але по віку вже не підходить. Саме заради нього я й опинилася сьогодні тут, хочу передати якийсь досвід, аби дитина зрозуміла: мама змогла, і він зможе з часом, — каже учитель іноземної мови Інна Безкоровайна, — На черкаський відбір принесла запечену перепілку з яблуками.
Колись спробувала цю страву у знайомих, відтоді вона – одна із моїх коронних. Купую тільки домашніх перепілочок. Сказати, що я дуже розчаруюсь, якщо не пройду кастинг, не можу, хоча віра в свої сили є, дуже хочеться попрацювати в команді професіоналів. По роботі я часто спілкуюся з людьми, тому цей досвід мені дуже цікавий. От тільки до інтриг, які постійно вирують на проекті, не дуже готова, я людина відверта, не люблю брехати і конфліктувати з кимось.
Результати відбору поки що не відомі, адже відзнятий матеріал разом з інформацією про страву мають переглянути керівники проекту і обрати до сотні найкращих гідних претендентів на право боротися за путівку в легендарну паризьку кулінарну школу Le Cordon Bleu в рамках телевізійної версії “Майстер-шефа”.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter