У Черкасах рятувальникам все частіше доводиться приборкувати "солодкі" пожежі
Реклама
Черкаські господині своєю неуважністю додають роботи вогнеборцям.
Про це на власній сторінці у Facebook повідомляє речник начальника ГУ ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.
За його словами, до 35% літніх пожеж виникає на кухні, зокрема при виготовленні джемів та варення.
"Наші жінки надзвичайно талановиті та завзяті, а саме тому дуже часто пораючись по господарству роблять одночасно багато важливих справ. Чи варто у такому випадку дивуватися, що про варення на вогні, їм часто доводиться нагадувати вже рятувальникам, яких помітивши або відчувши дим, на кулінарну дегустацію запрошують сусіди.
Так, за останній тиждень лише у Черкасах, за "солодким" сценарієм, коли господиня була зайнята іншими справами, або взагалі пішла з дому, сталося вже п‘ять пожеж", – розповідає Костянтин Проценко.
На щастя, пожежі не мали трагічних наслідків. Але матеріальних збитків уникнути не вдалося.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter