Експерти порахувували, у скільки черкащанам обходиться харчування
Реклама
Сукупні витрати на харчування однієї особи у І кварталі 2018 року становили в середньому 75,06 грн на добу проти 63,82 грн у I кварталі 2018 року.
Про це інформують у Головному управлінні статистики в Черкаській області.
Середньомісячні сукупні витрати на харчування (включаючи харчування поза домом) одного домогосподарства області складали 4368,31 грн, що на 17,0% більше, ніж у І кварталі 2018 р.
У структурі витрат на домашнє харчування (97,3%) домогосподарства області витрачали в середньому за місяць на м’ясо і м’ясопродукти – 20,8%; на хліб і хлібопродукти – 15,4%; на овочі, включаючи картоплю – 14,9%; на молоко і сир – 9,1%, на цукор, джем, мед, сироп, шоколад та кондитерські вироби – 8,1%; на олію та жири – 7,5%; на безалкогольні напої, рибу та рибопродукти по – 5,8%; на фрукти – 5,2%.
Поза домом домогосподарства витрачали на харчування у середньому за місяць 2,7% сукупних витрат.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter