Яким буде святковий стіл черкащан?
Реклама
Напередодні Нового року журналісти попрямували на ринок та дізналися основні тенденції, які панують серед черкащан, які готуватимуть святковий стіл.
В бюджет святкового столу закладають від 500 до 1500 гривень, інфомує Gazeta.ua.
Найбільше люди економлять на м'ясі, ікрі, яйцях, солодощах.
На базарі натовп людей. Купують м'ясо, ковбасу, мандарини, яйця, консерви, спиртні напої, подарунки під ялинку.
Продавці говорять, що ціни перед Новим Роком не піднімали. На базарі яблука коштують 9-20 грн кілограм, мандарини 26-35 грн, виноград 55-65 грн, ковбаса 50-160 грн, солодкі новорічні подарунки 10-75 грн, лимони 45 грн, часник 13-75 грн.
"Економимо на всьому, чому тільки можемо. Один раз в рік під ялинку в нас була червона рибка, ікра. В цьому році цього не буде. Шматочок м'яса, картопля, огірки. Дуже-дуже скромно. Найдорожчою буде, мабуть, картопля з м'ясом. На солодке візьмемо по мандаринці, по апельсинці, кілограм яблук", - говорить Лариса Андріївна.
Люди ще скуповуються у місцевих супермаркетах. Більшість виходять із великими пакетами продуктів.
"Купив консерви, крупи, масло, ковбасу. Найдорожча страва новорічного столі - червона ікра. На все витратили півтори тисячі гривень", - говорить Роман Шангін.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter