Черкащина потрапила до ТОП-5 регіонів із найдешевшим м'ясним кошиком
Реклама
М'ясний кошик у Черкаській області коштує 624 гривні. До нього ввійшли по одному кілограму яловичини, свинини, курячого філе та тушки, сала, вареної ковбаси першого ґатунку, а також мороженої риби.
Про це у "Facebook" повідомив голова української Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.
П'ятірка найдорожчих регіонів виглядає так: Київ – 728грн, Київська область – 694грн, Чернівецька – 674грн, Закарпатська – 673грн і Луганська – 671грн.
ТОП-5 найдешевших регіонів: Тернопільщина – 595грн, Волинь – 607грн, Чернігівщина – 618грн, Дніпропетровщина та Черкащина – по 624грн.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter