Корисні, рослинні, а головне поживні: черкащанка готує солодощі для веганів та сироїдів
Реклама
Традиційні інгредієнти кулінарка заміняє сиропом агави, арахісом, кокосовим маслом або фініками. Жоден складник не піддає термічній обробці.
Про це інформує Рось.
Кулінарка Дарина Подолян має шестимісячну донечку, однак знаходить час займатися улюбленою справою. Вона виготовляє цукерки й тістечка для вегетаріанців. Її ласощі особливі, адже не містять молока, цукру, борошна та яєць.
Базові рецепти кулінарка знаходить на американських сайтах, а вже далі фантазує зі складниками. Єдине, з чим зараз виникають проблеми, відсутність помічників та вартість продуктів. 56-річна Надія Іонівна – постійний покупець корисних солодощів. Жінка переконана: здорове харчування сприяє зміцненню здоров’я.
Нині кулінарка популяризує стартап лише через соцмережі. А вже у майбутньому мріє відкрити власне кафе. Кулінарка хоче радувати містян не лише десертами, а й основними стравами.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter