На Черкащині школярам оновили меню за рецептами відомого кулінара
Реклама
Печеня “Три види овочів”, курячий шніцель, картопляні галушки, запіканка “МАК енд чиз” і це далеко не весь перелік смачних та корисних для здоров’я школярів страв, які відтепер готують у їдальні Білозірської школи на Чекащині.
Про це повідомила пресслужба Черкаської ОДА.
Меню оновили за рецептами українського кулінарного експерта, шеф-кухаря, бізнесмена, телеведучого Євгена Клопотенка.
У меню опорного навчального закладу Білозірської ЗОШ також додали “Чахохбілі”, “Болоньєзе”, курячі нагетси та стіки, овочева “Паелья” та інші страви.
За словами працівників їдальні ці страви – цілком здорова, поживна та смачна їжа. Тут менше солі, цукру, але більше спецій та соусів, виготовлених на основі овочів.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter