На Катеринопільщині працює равликова ферма (ФОТО)
Реклама
Минулоріч на Катеринопільщині фермери розпочали новий вид діяльності – розведення равликів. У смт Єрки створили равликову ферму, де й розводять великого середземноморського равлика.
Про це повідомляє пресслужба Катеринопільської районної філії ОЦЗ.
Директор підприємства Михайло Морозюк розповів про екзотичних жителів:
"М’ясо равлика – це справжній гастрономічний делікатес з ніжною структурою і з вишуканим тонким смаком, що складається з високоякісного і легкозасвоюваного білка, води і жирів", – розповідає Михайло Морозюк.
Равлики практично не хворіють та потребують мінімального догляду. У Європі цей бізнес жартома називають "для ледачих", адже за півроку равлик повністю виростає, набираючи вагу в 30-40 разів, а взимку спить. До того ж, равлик не здатний штучно набирати вагу (наприклад, за рахунок інтенсивного годування) – це важлива дієтична особливість.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter