На Уманщині у школах та садках хочуть запровадити систему управління безпечністю продуктів
Реклама
За 9 місяців цього року спеціалісти Держпродспоживслужби провели майже два десятки планових та позапланових перевірок харчоблоків навчально-виховних закладів Уманщини. Порушення виявлені в 75% перевірених об’єктів. Тож у школах та садках готуються запроваджувати систему управління безпечністю харчових продуктів.
Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспожислужби Черкащини.
Фахівці Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби Черкащини проаналізували використання норм харчування, показники безпечності харчових продуктів, виробничого мікробіологічного контролю в освітніх закладах району.
Тож керівникам освітніх закладів Умані та району направлено інформації та пропозиції щодо організації харчування в сучасних умовах.
За ініціативи Уманського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області заступник міського голови Умані Жанна Лозінська провела нараду з питань поліпшення якості та безпечності харчових продуктів, впровадження нових систем організації харчування в НВЗ, формули їжі ХХІ століття з метою формування сучасного стереотипу здорового харчування, харчового статусу, здоров’я підростаючого покоління.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter