Неподалік від Черкас з’явився "Бліндаж", побудований ветераном АТО
Реклама
Ресторан під назвою "Бліндаж" побудував ветеран АТО з Черкащини Олексій Сємьонов, який 16 місяців воював у складі "Айдару" на Сході.
Про це інформує "Козацький край".
“Бліндаж” – це насамперед місце для спілкування, а вже потім кухня. Я не переслідую мету заробити на своїх побільше грошей, але й збитковим він бути не повинен. Думаю, що всі воїни, учасники БД АТО та вже демобілізовани ( з посвідченнями ), бійці ДУК ПС та інших добробатов будуть мати право на безкоштовну порцію каші або борщу. Вони заслужили на це! Також бійці і волонтери, які не мають посвідчення УБД, ті, що їдуть до військової зони або звідти, можуть розраховувати на наш теплий прийом та таку ж безкоштовну порцію. Якщо економіка буде дозволяти це – добре, якщо ні – будемо щукати спонсорів", – розповідає Олексій Сємьонов.
Інтер’єр та екстер’єр ресторану стилізовані під воєнну тематику. Кухня закладу теж специфічна: нагадує страви, знайомі АТОвцям, однак асортимент ширший, а смак кращий.
Власник закладу сподівається, що "Бліндаж" вподобають патріоти України, незалежно від національності чи мови, якою вони розмовляють.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter