У Черкаській області на 20% здорожчало м’ясо
Реклама
На Черкащині порівняно з минулим роком на 20% здорожчало м’ясо.
Про це повідомляє "Суспільне: Черкаси".
Це пов'язано у першу чергу з тим, що фермер встановлює вищу ціну, тому що здорожчав і корм, і можливість вирощувати тварин є дещо проблематичною.
Залежно від виду м’яса ціни зросли від шести до 30%, пояснила заступниця начальника головного управління статистики в області Алла Бабич:
"Протягом 2022 року ціни на м'ясо та м'ясопродукти по Черкаській області зросли на 20,5%. Зокрема, майже на 30% підвищилась ціна на свинину та на 11% — на м'ясо птиці, яловичина зросла в ціні на 6,5%".
Детальніше - у відео.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter