Черкащанам розповіли, як правильно зберігати запаси води
Реклама
У випадку довготривалої повітряної загрози рекомендовано запастися в місцях укриття питною бутильованою водою хоча б на 1-2 дні, яку можливо довго зберігати та доцільно використовувати як для пиття, так і приготування їжі.
Про це повідомляє пресслужба ГУ Держпродспоживслужби в Черкаській області.
Черкащанам радять заготовляти приблизно 2,5-3 літри питної води на одну особу на добу, а технічну − в середньому потрібно 2-4 літри. Для зберігання води потрібно вибрати ємності з харчового пластику чи іншого матеріалу (емальований посуд) та зберігати воду подалі від світла. У разі виникнення сумніву щодо якості питної води її треба прокип'ятити або ж тоді краще використовувати для побутових цілей.
У Черкасах здійснюється підвіз питної води, тому за потреби можна набрати її там.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter