05.11.16 12:23

Черкащани підкорили кулінарний фестиваль у Києві (ФОТО)



Черкащани підкорили кулінарний фестиваль у Києві (ФОТО)

 

Вихованці Черкаського вищого професійного училища здобули 6 призових місць на  Всеукраїнському  конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та II Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST – 2016».

Про це повідомляє прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР.

Черкаська команда змагалася у конкурсах за такими категоріями: ресторанний сервіс, кондитирське та кулінарне мистецтво.

Кондитерське мистецтво

Золоту медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016» здобула учениця групи № 3 Аліна Бабич, яка виготовила  художню роботу з тіста «  З Україною в серці ».

Ресторанний сервіс

Ця категорія включала такі етапи: порціонування напоїв та вміння рухатися з тацею; складання серветок, сервування тематичного святкового столу, його презентація та візитна картка учасника, закладу.

 Училище гідно представила, виборовши золоту медаль  Всеукраїнського  конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016», учениця групи № 25 – Вікторія Калініна.

Кулінарне мистецтво

Кулінарний фестиваль був представлений у 4 номінаціях.

У номінації «Кращий шеф-кухар»  бронзову медаль II Міжнародного кулінарного  фестивалю «BESTCookFEST – 2016»   здобув учень групи № 22 –  Данило Федоров, а в номінації «Сучасна кухня» бронзовою медаллю нагороджена учениця групи № 22 – Каріна Назаренко.

Відзначений сертифікатом лауреата фестивалю «BESTCookFEST – 2016»  у номінації «Вегетаріанська страва»,учень групи № 15 – Ярослав Соколов.

 Номінація «Чорна скринька» включала командне змагання, яке виконували 3 кухарі. Завдання для конкурсантів було таємним. Впродовж години і двадцяти п'яти хвилин із запропонованого набору продуктів учасникам потрібно було  приготувати 3 страви (холодну, основну страву та десерт) та склали до них технологічні картки.

 У цьому пекельному змаганні, нарівні з метрами кухарського мистецтва ресторанів «Авалон», «Royal» , BLCK MRKT, Гільдія кухарів і шеф-кухарів, свій професіоналізм показали  випускники Черкаського вищого професійного училища Сергій Скиба, Руслан Макій та Дмитро Петренко і здобули почесну бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016».

Читайте нас у Telegram-каналі. Там коротко і ясно.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter
#Київ #кулінарія #фестиваль #перемога

Останні новини

20 квітня 2024
Читайте нас у Telegram. Підписуйтесь на наш канал
09:00
Поліція посилила патрулювання на вулицях Черкас
19 квітня 2024
20:01
Якою буде погода на вихідних у Черкаській області
19:02
В Умані чоловік намагався контрабандою вивезти культурні цінності
18:02
У Черкасах чоловік напідпитку повідомив про "фейкове" пограбування
17:01
Проект реконструкції набережної представлять на огляд у черкаському ЦНАПі
16:33
У Городищі прощатимуться із полеглим військовим
16:22
В Умані шахрай ошукав більше двадцяти людей в інтернеті на майже 200 тисяч
15:37
На Черкащині до ПЦУ приєдналася ще одна парафія
14:45
Небайдужий черкасець виявив незаконного мігранта
14:19
У Черкасах виявили групу молоді, яка мала близько 20 пакетиків з наркотиками
13:45
На Золотоніщині чоловік заборгував понад 100 тисяч гривень аліментів
13:03
Куди у Черкасах звертаться ветеранам та їх сім'ям за допомогою
12:58
Черкаські спецпризначенці отримали симулятори FPV-дронів
12:29
У Тальному на палаці Шувалова встановили охоронну дошку
11:52
Назавжди 22: у Черкасах прощатимуться із загиблим захисником
11:37
Черкасець зберігав вдома понад півкілограма наркотиків
10:48
У частину черкаських медзакладів повернули подачу теплопостачання
10:26
На Звенигородщині горів автомобіль
09:43
Смілянам декілька днів не можна використовувати питну воду
09:28
У Черкасах десятки будинків залишились без світла
18 квітня 2024
20:36
У Тальному планують відкрити пам'ятну дошку полеглому воїну
19:15
На Черкащині опади перевищили до 70% місячної норми