Черкащани підкорили кулінарний фестиваль у Києві (ФОТО)
Реклама
Вихованці Черкаського вищого професійного училища здобули 6 призових місць на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та II Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST – 2016».
Про це повідомляє прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР.
Черкаська команда змагалася у конкурсах за такими категоріями: ресторанний сервіс, кондитирське та кулінарне мистецтво.
Кондитерське мистецтво
Золоту медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016» здобула учениця групи № 3 Аліна Бабич, яка виготовила художню роботу з тіста « З Україною в серці ».
Ресторанний сервіс
Ця категорія включала такі етапи: порціонування напоїв та вміння рухатися з тацею; складання серветок, сервування тематичного святкового столу, його презентація та візитна картка учасника, закладу.
Училище гідно представила, виборовши золоту медаль Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016», учениця групи № 25 – Вікторія Калініна.
Кулінарне мистецтво
Кулінарний фестиваль був представлений у 4 номінаціях.
У номінації «Кращий шеф-кухар» бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016» здобув учень групи № 22 – Данило Федоров, а в номінації «Сучасна кухня» бронзовою медаллю нагороджена учениця групи № 22 – Каріна Назаренко.
Відзначений сертифікатом лауреата фестивалю «BESTCookFEST – 2016» у номінації «Вегетаріанська страва»,учень групи № 15 – Ярослав Соколов.
Номінація «Чорна скринька» включала командне змагання, яке виконували 3 кухарі. Завдання для конкурсантів було таємним. Впродовж години і двадцяти п'яти хвилин із запропонованого набору продуктів учасникам потрібно було приготувати 3 страви (холодну, основну страву та десерт) та склали до них технологічні картки.
У цьому пекельному змаганні, нарівні з метрами кухарського мистецтва ресторанів «Авалон», «Royal» , BLCK MRKT, Гільдія кухарів і шеф-кухарів, свій професіоналізм показали випускники Черкаського вищого професійного училища Сергій Скиба, Руслан Макій та Дмитро Петренко і здобули почесну бронзову медаль II Міжнародного кулінарного фестивалю «BESTCookFEST – 2016».
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter