Черкащанин підкорив міжнародний кулінарний конкурс своєю вегетаріанською стравою
Вихованець Черкаського професійного училища Сергій Скиба приготував страву, яка не залишила суддів байдужими та принесла йому бронзову нагороду.
Про це повідомляє прес-служба департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
Хлопець виступав у номінації "С1. ВЕГЕТАРІАНСЬКІ СТРАВИ". За 45 хв йому вдалося приготувати справжній вегетаріанський шедевр: "тофу фаршироване гарбузом на пюре із зеленого горошку з цибулею медовою та овочевим гарніром" сервіроване на дві порції.
У номінації виступали представники Американської круїзної компанії "Princess Cruises", Сербії, Ізраїлю, а також студенти Чернівецького ТЕІ КНТЕУ, Одеської академії харчових технологій, учні Київського та Чернівецького вищих комерційних училищ, Харківського торгово-економічного коледжу КНТЕУ та інші.
Загалом упродовж трьох днів міжнародного кулінарного конкурсу, що проходив у Чернівцях, понад 200 учасників із 16 країн світу у різних номінаціях готували обрану страву за визначений час.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter #Черкаси #конкурс #страви #вегетаріанство