Черкащанин підкорив міжнародний кулінарний конкурс своєю вегетаріанською стравою
Реклама
Вихованець Черкаського професійного училища Сергій Скиба приготував страву, яка не залишила суддів байдужими та принесла йому бронзову нагороду.
Про це повідомляє прес-служба департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
Хлопець виступав у номінації "С1. ВЕГЕТАРІАНСЬКІ СТРАВИ". За 45 хв йому вдалося приготувати справжній вегетаріанський шедевр: "тофу фаршироване гарбузом на пюре із зеленого горошку з цибулею медовою та овочевим гарніром" сервіроване на дві порції.
У номінації виступали представники Американської круїзної компанії "Princess Cruises", Сербії, Ізраїлю, а також студенти Чернівецького ТЕІ КНТЕУ, Одеської академії харчових технологій, учні Київського та Чернівецького вищих комерційних училищ, Харківського торгово-економічного коледжу КНТЕУ та інші.
Загалом упродовж трьох днів міжнародного кулінарного конкурсу, що проходив у Чернівцях, понад 200 учасників із 16 країн світу у різних номінаціях готували обрану страву за визначений час.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter