Черкаські пекарі хочуть встановити пасхальний рекорд (ВІДЕО)
Реклама
На черкаському хлібокомбінаті стартувала випічка пасхальної продукції.
10 тонн родзинок, 15 тонн цукру, 10 тонн маргарину, тисячі яєць та ще тонни борошна, - стільки знадобилося пекарям для основи пасхальної здоби. Про це повідомляють «ВІККА-новини».
За словами пекарів, на випічку паски потрібно 7 годин. Цього року вони планують встановити власний рекорд і випекти понад 2 тис. пасок.
«Все робимо для людей. Всі інгредієнти здорові: родзинки, яйця, борошно, цукор», - розповідає пекар Світлана Свідіна.
Окрім традиційних пасок, пекарі обіцяють порадувати новинками. Паски будуть з мармеладом і медом та паски для дітей.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter