Чому безлактозні молочні продукти мають більш м'який смак та корисні для всіх? Пояснює "Волошкове поле"
Реклама
ОСОБЛИВЕ для ОСОБЛИВИХ – такий слоган має безлактозна молочна продукція ТМ «Волошкове поле».
Компанія успішно розвиває лінійку безлактозних молочних продуктів, презентуючи ринку в 2023 році сметану безлактозну та ще один вид сирків глазурованих з фруктовим наповнювачем «Калина-Журавлина».
«Особливе для особливих - так, презентуємо ми, свою лінійку безлактозних молочних продуктів – розповідає генеральний директор ПрАТ «Юрія» Пустовіт Віталій. Безлактозні молочні продукти є надзвичайно прекрасною альтернативою для наших особливих споживачів, що мають ваду пов’язану з непереносимістю лактози. Але всіх охочих, спробувати більш м’який і лагідний смак молока та кисломолочних продуктів з позначкою безлактозні, ми також запрошуємо, бо споживати такі продукти, можуть всі, без обмежень. До речі, більш м’який і лагідний смак безлактозного молока та кисломолочних продуктів, пов'язаний з тим, що розщеплена в процесі виробництва лактоза, тобто молочний цукор, на глюкозу і галактозу, не тільки в подальшому дозволяє організму людини легше засвоїти склад молока та молочних продуктів, а й впливає на смак, роблячи його більш солодкуватим. Та це не означає, що цукру у складі стало більше. Просто смак став доступнішим, і наші смакові рецептори інтенсивніше відчувають глюкозу та галактозу – розповідає Віталій Пустовіт.
Компанія «Волошкове поле» маючи на сьогодні в своєму асортиментному портфелі понад 180 товарних позицій, рухається далі в сторону безлактозних молочних продуктів.
Тенденції сьогодення такі, що людство має категорію споживачів у яких спостерігається недостатнє вироблення або повна відсутність вироблення тонким кишечником ферменту лактаза, що розчіпляє лактозу, тобто молочний цукор. Що в результаті призводить до проблем з перетравленням та незручностей після споживання стандартних молочних продуктів. Цей стан називається лактозною непереносимістю. Тому людям, які люблять молочні продукти але мають лактозну непереносимість, треба обирати безлактозні молочні продукти.
Тому на сьогодні, ПрАТ «Юрія» в групі безлактозні молочні продукти, має як стандартне молоко, так і кефір, сметану, йогурти та сирки глазуровані. Безлактозні молочні продукти ТМ «Волошкове поле» знайшли свого покупця і мають попит, що зростає.
«Працюючи над лінійкою безлактозних продуктів, наші спеціалісти особливу увагу, приділили сиркам глазурованим. Бо саме цей запит лунав практично щодня в якості зворотного зв’язку від споживачів. Тобто люди питали, а коли ми запустимо безлактозні сирки глазуровані» - розповідає Віталій Пустовіт. Тому з гордістю презентую вам нашу унікальну і смачну пропозицію – безлактозні сирки глазуровані!
В чому ж унікальність ваших сирків? Спитає споживач. У компанії наголошують:
- Бо це творожний десерт з цікавим поєднанням фруктових наповнювачів, який смакує і для малечі, і для дорослих.
- Бо калорійність і харчова цінність сирка глазурованого, це так важливо для швидкого сніданку чи обіду на ходу, коли ви поспішаєте, а перекус необхідний.
- Бо це зручно для кожної господині, здивувати неочікуваних гостей сирками, які ви можете зберігати дуже довго, тільки в морозильній камері. Смак і якість сирка при цьому незмінні, що економить ваш час.
- І нарешті основна перевага, це те що сирки є безлактозними, що так важливо для наших особливих споживачів з непереносимістю лактози. Хоча споживати їх можуть всі охочі!
Шукайте наш смаколик на полицях! Обирайте свій Особливий смак!!! і головне – отримайте, своє Особливе смакове враження! – закликає Віталій Пустовіт.
Нагадуємо, «Волошкове поле» входить до ТОП – 10 найбільших переробників молока в країні. Продукція бренду «Волошкове поле» виробляється силами ПрАТ «Юрія». Компанія є найбільшим виробником молочних продуктів в Черкаській області, експортуючи свою продукцію у 20 країн світу. Власниками МК «Волошкове поле» є Олександр та Андрій Табалов.
*новини партнерів
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter