Фахівці спростовують отруєння у черкаському суші-барі яйцями
Реклама
Фахівці черкаського обласному ЦКПХ спростовують інформацію, що причиною спалаху сальмонельозу у суші-барі "FUGU" стало вживання яєць.
Про це повідомили у пресслужбі центру.
За результатами лабораторно-інструментальних досліджень, від хворих та з окремих проб харчових продуктів виділено бактерії роду сальмонела. За даними фахівців, будь-які об’єктивні дані, які б свідчили про яйця як причину групового захворювання на сальмонельоз, на сьогодні відсутні.
Наразі продовжується епідеміологічне розслідування та здійснюється комплекс протиепідемічних і профілактичних заходів. Про остаточні результати епідрозслідування повідомлять додатково.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter