Повна антисанітарія та кишки на підлозі: журналісти провели таємне розслідування на ковбасному заводі у Черкасах
Реклама
Журналісти шоу "Таємний агент", що на Новому каналі провели розслідування на ковбасному заводі у Черкасах.
Ковбасну продукцію на цьому заводі реалізовують у Черкасах та області. Побачене журналістів шокувало: бруд, працівники без спецодягу, небезпечне приміщення та багато інших неприємних "сюрпризів".
М'ясо на заводі розморожують під звичайним обігрівачем, а фірмові ковбаски роблять із зіпсованих кишок.
"У Черкасах лише один виробник. На підприємстві працюють близько 200 осіб там вироблять біля 150 позицій товару, також вони мають свою мережу збуту продукції і є постачальником для місцевих ресторанів та магазинів" - зазначив заступник міського голови Черкас Ігор Волошин, якого запросили на пост-шоу.
Однак чи це і є те саме підприємство на якому працювала таємний агент, у програмі не йдеться.
Відео можна переглянути ТУТ.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter