Курятина коштує як свинина, а найдешевша горілка – як коньяк: чому в Черкасах позахмарні ціни
Реклама
Стрімке підвищення цін на м’ясну та алкогольну продукцію у Черкасах змушує містян ставати вегетаріанцями та відмовлятися від м’яса.
Про це повідомляє "Вікка".
Так, ціни на міцні алкогольні напої на початку вересня зросли майже на 20%. Чому нетверезий відпочинок стає для черкащан усе менш доступним намагалися з'ясувати журналісти.
Курятина на черкаських прилавках взагалі б’є цінові рекорди. Продавці ледь встигають замінювати цінники, а профільні служби – рахувати відсоткові різниці. Що говорять продавці та в обласному управлінні агропромислового комплексу дивіться у сюжеті.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter