Черкащанин на власні сироварні виготовляє італійські сири
Реклама
Вадим Слободяник із міста Сміла на Черкащині разом із сином відкрили сироварню.
Уже п’ять років виготовляє сири. Найдорожчий коштує 150 грн за кілограм. Моцарелу продає за 84 грн за кілограм.
Про це інформує gazeta.ua.
Для того, щоб зварити найменшу партію сиру потрібна тонна молока. Перший свій товар Вадим продав у піцеріях Черкас. Продукт сподобався, тож почав використовувати й інші рецепти. Зокрема - італійські.
Нині працює разом із сином та ще найманими робітниками. Усього, в цеху працює п’ять людей.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter