Понад 20 відсотків закладів у Черкаській області порушують вимоги карантину
Реклама
Реклама
Упродовж грудня провдено понад 1500 перевірок. Порушення встановлені у 22 відсотків випадків.
Про це під час пресбрифінгу повідомила заступниця начальника управління Держпродспоживслужби за дотриманням санітарного законодавства в області Наталія Видра.
Найбільша кількість порушень була виявлена під час перевірки агропродовольчих закладів, це маже 40 відсотків; у закладах непродовольчих товарів – 30 відсотків, а в закладах продовольчої торгівлі – 26. Тобто менше порушень виявляли в закладах громадського харчування – 20 відсотків від всіх виявлених порушень, та закладах освіти – 10 відсотків.
За результатами перевірок складено 53 протоколів про порушення протиепідемічних заходів. Керівникам суб’єктів господарювання направлено 319 приписів та пропозицій щодо усунення виявлених порушень.
Починаючи з періоду карантину, було проведено майже 19 тисяч перевірок. Порушення встановлені у більш як 30 відсотках випадків. Найбільша кількість порушень реєструвалась у закладах продовольчої торгівлі.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter