Стало відомо, скільки коштуватиме черкащанам посмакувати шашликом
Реклама
Із початком весни народ завжди відкриває сезон шашлику. Асоціація постачальників торговельних мереж порахувала у скільки черкащанам обійдеться посмакувати шашликом.
Про це повідомив генеральний директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко у "Facebook".
Для приготування шашлику потрібно взяти: 2кг свинини, 500гр ріпчастої цибулі, сіль і чорний мелений перець за смаком. Також житній хліб вагою 500гр.
У Черкаській області такий набір коштуватиме – 243,2грн.
Найдорожчий шашлик у Закарпатській області – 267,2грн, втім найдешевший у Тернопільській – 217,4грн.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter