Для комфорту медиків у черкаських лікарнях продають ковбасу
Реклама
Завдяки тому, що у лікарнях продають ковбасу й інші продукти, медики можуть в обідню перерву купити собі їжу.
Так пояснив причини виникнення точок продажу продуктів у лікарнях директор департаменту охорони здоров’я Черкаського міськвиконкому Олег Стадник. Про це пише Дзвін.
Ініціатива «запросити» продавців до лікарні пішла від профспілок та адміністрацій медичних закладів.
Та перед такими продавцями ставлять чіткі вимоги щодо дотримання ГОСТів та санітарно-гігієнічних стандартів.
Однак, зазначає Олег Стадник, якщо громадяни будуть часто скаржитися, то можна швидко заборонити торгівлю в середині медичного закладу.
Та, наголошує й на перевагах: лікарі не стоять в черзі за продуктами, до того ж мед заклад отримує певні кошти від оренди площі.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter