Втратили бізнес, але не зневірилися: як черкаська родина заснувала козину міні-ферму (ВІДЕО)
Реклама
Вони втратили бізнес, не мали коштів для існування й переїхали з міста до невеличкого села. Та попри все не здалися. Родина Усиків ось уже три роки займається вирощуванням кіз. Нині має їх зо три десятки і з козиного молока виробляє 15 видів продукції.
Про це йдеться у сюжеті "ЧСН".
Веселка, Зірочка, Розочка, Цапурко… Більше тридцяти молодих і граційних кіз мають Ігор та Ольга Усики. Три роки тому вони перебралися до села Глушки, на Корсунщину, звідки родом пані Ольга. Мати подарувала жінці козу. Спочатку робили масло й сир для себе, згодом зрозуміли: кіз можна розводити, а продукцію – продавати.
Нині господарі доять кіз вручну, а для виготовлення продукції – придбали сепаратор. Втім, сподіваються, що невдовзі їм вдасться закупити потрібну техніку й забезпечувати корисною продукцією усіх охочих.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть частину тексту і натисніть Ctrl+Enter